Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

"The 33"-Road Bike Racing We set this forum up for our members to discuss their experiences in either pro or amateur racing, whether they are the big races, or even the small backyard races. Don't forget to update all the members with your own race results.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-10-09, 02:41 PM   #1
pjcampbell
fair weather cyclist
Thread Starter
 
pjcampbell's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Green Mountains
Bikes: Colnago c50
Posts: 1,337
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ELITE+ hub compatible with SL+ computer?

I've got a 2007 wireless SL+ and new ELITE+ hub... can't seem to pick up the signal. Are these 2 not compatible? Batteries are fine.
pjcampbell is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 03:11 PM   #2
wfrogge
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Bikes:
Posts: 3,917
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ant+
wfrogge is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 03:28 PM   #3
waterrockets 
Making a kilometer blurry
 
waterrockets's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Austin (near TX)
Bikes: rkwaki's porn collection
Posts: 26,130
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
I thought the new hubs broadcast in the old 2.4 format and ANT+Sport
waterrockets is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 03:30 PM   #4
wfrogge
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Bikes:
Posts: 3,917
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by waterrockets View Post
I thought the new hubs broadcast in the old 2.4 format and ANT+Sport
I'm prob not the right person to answer the question but I remember seeing a post the wattage forum that you need to update the head unit.


EDIT

It was some sort of firmware update... You are correct that the hub transmits on both frequencies. Anybody here updated their PT hub to ANT+ to confirm?

Last edited by wfrogge; 03-10-09 at 03:37 PM.
wfrogge is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 04:50 PM   #5
challaday
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just this side of insanity.
Bikes: Too many
Posts: 574
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
My old SL+ head unit needed a firmware update to pick up the signal from my SL wireless hub after I updated the hub to ANT+
challaday is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 05:31 PM   #6
pjcampbell
fair weather cyclist
Thread Starter
 
pjcampbell's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Green Mountains
Bikes: Colnago c50
Posts: 1,337
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Oh thank goodness, I can do that myself eh? Never even thought to try it... thanks.
pjcampbell is offline   Reply With Quote
Old 03-11-09, 12:35 PM   #7
pjcampbell
fair weather cyclist
Thread Starter
 
pjcampbell's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Green Mountains
Bikes: Colnago c50
Posts: 1,337
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
firmware update works, thanks.
pjcampbell is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 06:35 AM.