Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member George's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Katy Texas
    My Bikes
    Specialized Roubaix - Look 566 - Jamis Coda Elite
    Posts
    5,260
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Installed a new chain

    I put a new chain on my bike the day before yesterday and when I went riding yesterday it felt like I had a little road buzz. I checked to make sure everything was lined up, but didn't, or couldn't, find anything wrong. Does anybody have a clue what this could be. I feel it more when I'm putting more pressure on the pedals. Thanks for any help or suggestions.
    George

  2. #2
    * vpiuva's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3,458
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How many speeds on your bike? Shimano, Campy, other? What was your old chain, if you know. What is your new chain? Answers may help us start down the right path.

  3. #3
    Senior Member George's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Katy Texas
    My Bikes
    Specialized Roubaix - Look 566 - Jamis Coda Elite
    Posts
    5,260
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It was a 9 speed Shimano chain and I went with the Sram, but I was just outside playing with it and I think it's the Shimano pedals which are the 520s. Thanks for reply.
    George

  4. #4
    Senior Member George's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Katy Texas
    My Bikes
    Specialized Roubaix - Look 566 - Jamis Coda Elite
    Posts
    5,260
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    False alarm, it was the pedals. Thanks for the reply.
    George

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •