Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member Loyal's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    NL, Canada
    My Bikes
    2009 Specialized Sirrus Sport, 1980ish Kuwahara Woodlands, 2003 EV Global E-bike, 2010 Kona Dawg
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    36v charger . . . is it working?

    I'm getting my EVGlobal 36v sx back on the road. How can I tell if the charger is working.

    The light comes on when I plug it in, however when I put a volt meter across the terminals I get nothing.

    Suggestions?

    Thanks
    Zuki

  2. #2
    Senior Member knurly's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Oregon
    Posts
    102
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pop it open and find the fuse
    Wake up and smell the diesel fumes

  3. #3
    Member Loyal's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    NL, Canada
    My Bikes
    2009 Specialized Sirrus Sport, 1980ish Kuwahara Woodlands, 2003 EV Global E-bike, 2010 Kona Dawg
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nothing to do with the fuse. I found out that I had to test the current (amps) while having it attached to a battery. Going to Vlog it and post the link for others.

    And it works . . . yea !
    Zuki

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •