Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Electronics, Lighting, & Gadgets HRM, GPS, MP3, HID. Whether it's got an acronym or not, here's where you'll find discussions on all sorts of tools, toys and gadgets.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-06-07, 10:14 PM   #1
dlew308
Senior Member
Thread Starter
 
dlew308's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: People's Republic of Kalifornia
Bikes: 2007 Fuji Cross Comp
Posts: 180
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
astrale 8 problem

I bought it new from REI a couple of weeks ago. I connected everything up on my bike and went to turn it on, hmmmm nada. So I figured the battery might be dead, I bought some new batteries, did a reset, I saw the reset happen ok. The items on the display then started to fade away...I tried different brand new batteries to no avail.
Did I get a lemon? Reset works fine, the next screen shows 700 etc...then that quickly fades away.
dlew308 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-07, 01:04 PM   #2
cycle life
Le Tour
 
cycle life's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Chicago
Bikes: Schwinn Super Sport
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Do you have the sensor lined up to the magnet as close as possible? or accurately?
cycle life is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 03:54 AM.