Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member squirtdad's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    San Jose (Willow Glen) Ca
    My Bikes
    '89 Miyata 1400, '82 nishiski (current utilty/commuter project)
    Posts
    3,329
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Flashin Front light interfered with wireless speedo

    I put new Viewpoint Flare 5 on today. about to start commute. turned the speedo on (ascent some model) and then put the light on flash. Bike wasn't moving, but speedo showed I was at 27 with wheels turning. Turn light off...speedo ok. Light on non-blink...speedo ok.

    After I got to work...I noticed that the light was directly inbetween the wireless sensor/send unit and the speedo. I switched it to the ohter side of the handlbar and all appears ok now.

    interesting

  2. #2
    Senior Member SingleSpeeDemon's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Columbia, SC
    My Bikes
    Schwinn Peloton Pro, Colnago Master, Vision R40, Volae Club, Raleigh Record
    Posts
    1,959
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm pretty sure the speed of light is 299,792,458 m/s. Obviously your speedo is the problem.
    My Current Bikes:

    • 1993 Giant Kronos
    • 1974 Zeus (in restoration)
    • Cruzbike Silvio

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •