Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Flightdeck "dead" after changing battery -

    have read and re-read manual, visited Shimano website, but cannot find a solution. I hope some one can help me. Love my Flightdeck, which has been reliable for some time. Recently, cadence, speed, and gear bar would disappear during a ride, then would suddenly reappear magically. I thought the problem might be a failing battery, so I replaced the battery, even though the "low-battery" indicator had not come on. Now, I have a blank screen. I've tried placing the unit on the bracket, pushed the start/stop button, ridden around the block, put the old battery back in. Can someone tell me how to "initialize" the unit? Any ideas about the source of the original malfunction that led me to change the battery? I am both frustrated and stumped.

  2. #2
    Senior Member Nachoman's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Point Loma, CA
    My Bikes
    Bill Holland (Road-Ti), Bike Friday (folder), Co-Motion (tandem) & Trek 750 (hybrid)
    Posts
    12,806
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try the reset button on the back.
    .
    .

    Two wheels good. Four wheels bad.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •