Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Trek 8i doesn't register when in the cradle

    I have an incite 8i wireless computer that stopped registering in the middle of a ride. The battery is 1 week old so it's not that. If I remove the computer from the cradle (mounted on handle bar next to stem) it will register input from the sensor. I tried moving the cradle to another location that received input from the sensor when out of the cradle, but same problem. Any ideas?

  2. #2
    Skeptical ryfeender's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I had issues with my 9i, I had to move the cradle and computer down much closer to the sensor. It worked for a hot minute on the handlebars and then quit. This is quite disappointing for a 70 dollar computer.

    Just try to move it closer, or put the sensor on the front wheel.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I tried locating it almost next to the sensor, already on the front wheel. It registers fine until i put it in the cradle. This has been working fine for 2 years, just recently went crazy.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •