Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Electronics, Lighting, & Gadgets HRM, GPS, MP3, HID. Whether it's got an acronym or not, here's where you'll find discussions on all sorts of tools, toys and gadgets.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-22-09, 08:43 AM   #1
billallbritten
Senior Member
Thread Starter
 
billallbritten's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Murray, KY
Bikes: Trek 7500 FX (2005)
Posts: 780
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Cateye CD300DW cadence/speed wireless no longer sends speed data

reliably. The speed reading comes and goes. I've tried sensor adjustments, resets, battery changes, changing wireless channels (as well as tech support call to Cateye, said do the above). Speed is sometimes there, sometimes 0. It comes and goes during a ride.

Before deciding this is a replacement situation, probably only the sensor assembly, I thought I'd ask if anyone had found a fix for this if they experienced it.

Sensor position is spot on.
__________________
His: Trek 7500FX
Bianchi Veloce
Spouse: Trek 7.5FX
Daughter's: GT Slipstream (nice steel campus bike, step through frame)
billallbritten is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 02:18 AM.