Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Electronics, Lighting, & Gadgets HRM, GPS, MP3, HID. Whether it's got an acronym or not, here's where you'll find discussions on all sorts of tools, toys and gadgets.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-05-10, 12:36 AM   #1
Payne
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2010
Bikes:
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
need help with Cateye Double wireless cycling computer

I recently bought this from a friend. It was working fine until I was curious and pressed the reset button located on the backside of the sensor unit. Now the sensor has stopped working. I tried putting new batteries in hoping that it would start reading the magnet again but no luck. I looked through the manual online but did not find much in the way of answers.

If has encountered this problem before or has any suggestions please let me know. thanks.
Payne is offline   Reply With Quote
Old 03-06-10, 10:19 PM   #2
mumei
Senior Member
 
mumei's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: in exile
Bikes:
Posts: 75
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Call them. From my experience, they have pretty good customer service.
mumei is offline   Reply With Quote
Old 03-07-10, 02:06 AM   #3
Surfindixon
Vegetable Rights!
 
Surfindixon's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Glasgow, Scotland
Bikes: Cube Nature 2009
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I have the same unit and it has never let me down so it does sound like a defect. Go with mummel's suggestion and get in contact with them.

FYI: I also use a couple of cateye el220 up front and, when they're both in flashing mode, the computer doesn't pick up the heart rate monitor. There's product integration for you.....
Surfindixon is offline   Reply With Quote
Old 03-08-10, 08:57 PM   #4
Steve530
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Knoxville, TN
Bikes: Klein
Posts: 911
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
The computer is no longer recognizing the sensor. You need to set the Sensor ID again.
Steve530 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-10, 12:30 AM   #5
Payne
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2010
Bikes:
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks for the suggestions.
Payne is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 07:46 PM.