Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Electronics, Lighting, & Gadgets HRM, GPS, MP3, HID. Whether it's got an acronym or not, here's where you'll find discussions on all sorts of tools, toys and gadgets.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-12-10, 04:50 PM   #1
bradtx
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pearland, Texas
Bikes: Cannondale, Trek, Raleigh, Santana
Posts: 6,699
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 58 Post(s)
Vetta C-15

Hi All, Wierd, but I changed the batterys, 386 type, in two C-15s and they're now both stuck on the MXS (max speed) display. Any ideas?

TIA, Brad
bradtx is offline   Reply With Quote
Old 06-12-10, 05:50 PM   #2
bradtx
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pearland, Texas
Bikes: Cannondale, Trek, Raleigh, Santana
Posts: 6,699
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 58 Post(s)
Back again. Looks like one of the 'fixes' I've tried just started to work. I used electrical contact cleaner to ****** out the interior of the head units and 'exercised' the B button...the other isn't being so cooperative.

Brad
bradtx is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 01:47 PM.