Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  

Go Back   > >

Electronics, Lighting, & Gadgets HRM, GPS, MP3, HID. Whether it's got an acronym or not, here's where you'll find discussions on all sorts of tools, toys and gadgets.

User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Old 06-28-12, 04:10 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lights don't work, Novatec Dynamo hub only making 1.5 volts.

I have a novatec dyno hub that I can only get 1.5volts out of. I assume that's why I can't get my lights to work any more.

I found this page with maybe some directions for taking it apart but I'm not sure I want to be without a bike (well that bike) for as long as it takes me to troubleshoot the problem and fix it. Also I can't find anywhere to order parts anyway. I guess I'm just looking for a new hub/wheel, any recommendations for something kinda cheap? Is there some other way I can verify that it's the hub and not the lights?
w00zy is offline   Reply With Quote
Old 06-29-12, 06:03 AM   #2
Join Date: Aug 2008
Location: Happy Valley, Pennsylvania
Posts: 14,732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
what I would do is put a resistor in place of the lights and check the voltage
unterhausen is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -6. The time now is 10:02 AM.