Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    lebanon oregon
    My Bikes
    trex 7500, old diamondback, older diamondback old frankenbike
    Posts
    196
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    sunding 563a computer help

    so.......before you rip me for buying cheep china computer...after breaking my cateye, my budget this was all I could afford.
    If you have one, I am not able to get it to switch form km/h to mph. I can reset everything except. if you have one, can you tell me how. There is no youtube, except in german and other non-English languages and of course they leave it in km/h.
    If you have one, and you like making videos, you could make a instructional on you tube, as the instructions that come with it are not correct.

  2. #2
    Senior Member Crash_N_Carry's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Massachusetts
    My Bikes
    2005 Raliegh Grand Prix w/significant upgrades. 2013 Specialized Rockhopper
    Posts
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is this the same instruction sheet you got?

    http://www.sunding.com/en/tbc258_upf...1624715446.jpg

    My guess would be that you may have to press and hold the "up" button to get it to change.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    lebanon oregon
    My Bikes
    trex 7500, old diamondback, older diamondback old frankenbike
    Posts
    196
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yep that's the same. No that didn't do it, but thanks for trying to help

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    lebanon oregon
    My Bikes
    trex 7500, old diamondback, older diamondback old frankenbike
    Posts
    196
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    it works now. Did the all clear sequence, removed battery, did the all clear again. Left the battery out all night, did the all clear, installed battery, did the all clear, then it all programed correctly.
    so it was either that.....or I was holding (sticking) my tongue a different way......or good gremlins

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •