Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Folding Bikes Discuss the unique features and issues of folding bikes. Also a great place to learn what folding bike will work best for your needs.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-09-16, 01:59 PM   #1
ThorUSA
Senior Member
Thread Starter
 
ThorUSA's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Olney Illinois USA
Bikes: to many
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
Throttled down, semi blocked ?

I can write one line and than my keystrokes get garbled or are missing all together... after 2 sentences I have to really type slow and one finger at the time ...
I don't understand why this is happening since quite some time now ...
I have cleaned my old messages, cleaned pictures and everything I could fnd but no difference.
Same on home computer ...
would like to know why that is and what I can do to be able to type answers to questions a little longer than just one line.
I have send the question to several admins but never received any answer

Thanks Thor
ThorUSA is offline   Reply With Quote
Old 06-09-16, 02:39 PM   #2
invisiblehand
Part-time epistemologist
 
invisiblehand's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Washington, DC
Bikes: Jamis Nova, Bike Friday NWT, STRIDA, Austro Daimler Vent Noir, Haluzak Horizon, Salsa La Raza, Hollands Tourer, Bike Friday tikit
Posts: 5,587
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
I have not noticed any change on my end.
__________________
A narrative on bicycle driving.
invisiblehand is offline   Reply With Quote
Old 06-09-16, 03:02 PM   #3
FullGas
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Bikes:
Posts: 565
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 99 Post(s)
I experience similar issues...slow to respond, typed characters take a long time to appear, etc etc...

I used Google Chrome and this is almost always accompanied by a message saying that Shockwave Flash has Crashed.

have tried to fix the problem by up dating Chrome and doing other settings changes, but it persists even on a brand new PC.
FullGas is offline   Reply With Quote
Old 06-09-16, 04:24 PM   #4
BruceMetras
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: San Rafael, California
Bikes:
Posts: 1,888
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Quote:
Originally Posted by ThorUSA View Post
I can write one line and than my keystrokes get garbled or are missing all together... after 2 sentences I have to really type slow and one finger at the time ...
I don't understand why this is happening since quite some time now ...
I have cleaned my old messages, cleaned pictures and everything I could fnd but no difference.
Same on home computer ...
would like to know why that is and what I can do to be able to type answers to questions a little longer than just one line.
I have send the question to several admins but never received any answer

Thanks Thor
Mac or PC?
BruceMetras is offline   Reply With Quote
Old 06-09-16, 09:21 PM   #5
ThorUSA
Senior Member
Thread Starter
 
ThorUSA's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Olney Illinois USA
Bikes: to many
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
pc running explorer
ThorUSA is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 12:41 AM   #6
badmother
Senior Member
 
badmother's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Bikes:
Posts: 3,253
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 64 Post(s)
Ask mr Edward Snowden..
badmother is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 01:28 AM   #7
canklecat
Me duelen las nalgas
 
canklecat's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Texas
Bikes: Univega Via Carisma, Globe Carmel, Motobecane Mirage
Posts: 2,103
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 222 Post(s)
Ditto, on and off the past week. Typed text vanishes, then may reappear. Worse in Chrome than Firefox. I rarely use Exploder/Edge.

Seems to be a problem with scripts, possibly ads. With Chrome I don't run any script blockers, but run script and ad blockers in Firefox. I prefer to disable script/ad blockers on sites I'd like to support, since they rely on tracking traffic for revenue. But I tried not using ABP. The site bogs down so badly it's painfully slow on the PC, almost unnavigable on mobile.

I think admin mentioned revamping the site's interface this week. Maybe it's a temporary glitch.
canklecat is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 07:21 AM   #8
rhenning
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Bikes:
Posts: 2,503
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Same problem from time to time running a Mini MAC running system X EL CAPITAN. This was happening all the time to me in February and finally just quit using this site for about a month. Now it is just sometimes. Seems to me I am getting it from some of the ads posted on here. Roger
rhenning is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 07:47 AM   #9
blakcloud 
Senior Member
 
blakcloud's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Toronto, Ontario
Bikes: Rivendell Sam Hillborne, Brompton S/M3L (modified)
Posts: 1,111
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
Two solutions. If it is the ads then pay the small yearly subscription and your problem will be solved. If you don't want to go that route, then type your responses in any word processing or even an email editor and then cut and paste into the thread.

Sorry I also would like to add another bit. There is actually a discussion group for these sets of problems since what you are talking about isn't actually about folders.
http://www.bikeforums.net/forum-sugg...er-assistance/

Last edited by blakcloud; 06-10-16 at 07:51 AM. Reason: more info
blakcloud is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 08:40 AM   #10
edelay
Senior Member
 
edelay's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Bikes: Fiori/Norco Folder with Shimano Nexus sg 8r30, Dahon Curve D3 upgraded with Sturmey Archer X-RF8
Posts: 80
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Quote:
Originally Posted by ThorUSA View Post
I can write one line and than my keystrokes get garbled or are missing all together... after 2 sentences I have to really type slow and one finger at the time ...
I don't understand why this is happening since quite some time now ...
I have cleaned my old messages, cleaned pictures and everything I could fnd but no difference.
Same on home computer ...
would like to know why that is and what I can do to be able to type answers to questions a little longer than just one line.
I have send the question to several admins but never received any answer

Thanks Thor
Hi Thor. I know you said this was on both your home and work computer... but humour me. If you do a system restore on one of those computer to a time before this started happening, does it fix the problem?
edelay is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 09:04 AM   #11
tds101 
Grumpy old man,...
 
tds101's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Mastic Beach, NY
Bikes: Too many to list,...
Posts: 1,560
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 106 Post(s)
Even if you don't want to, use Adblock Plus. It works wonders,...
__________________
Fitness is only a side effect,...I feel alive when I ride!!!
tds101 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 12:19 PM   #12
Lil Bear
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: NW Montana
Bikes: '02 Kona Lava Dome, '15 Origami Crane8... the rest are top secret :)
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Your issues have been mine since I first got here. Strangely, it seems for me the site had gotten faster. I might be able to read more than 4 posts in an hour now!

E: This just happened today... the difference is astonishing - It used to take more than a minute to load a page, then it was choppy if I tried to scroll. I'm quite tickled, but I also empathize... been there, for mostly ever!
Lil Bear is offline   Reply With Quote
Old 06-10-16, 06:37 PM   #13
tds101 
Grumpy old man,...
 
tds101's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Mastic Beach, NY
Bikes: Too many to list,...
Posts: 1,560
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 106 Post(s)
I mainly have an issue with posting pictures from my tablet and cell phone to the forum. Unless I SHARE a picture from a URL I can't post a picture. I don't want to be forced to use a hosting site so I can post my bike pictures.

PS: right now, on my Android tablet, while using chrome, posting this is slow & extremely choppy.
__________________
Fitness is only a side effect,...I feel alive when I ride!!!
tds101 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-16, 08:27 AM   #14
ttakata73
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bangkok: it's hot
Bikes: 2013 Strida 5, 1998 GT Forte Ti, Custom Dahon Dove 14" (6kg)
Posts: 429
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Haha, and I thought it was my old Galaxy 8 tablet that was slow.
It never occurred to me that it was this site.
I just closed out my Chrome and I can type as usual again.
ttakata73 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 01:51 AM.