Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member cmcanulty's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    407
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Search the forums problem

    Lately when I try to search the forums it goes to just a blank page. Any hints on how to fix this? I use firefox, thanks

  2. #2
    Senior Member Speedo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Boston Area
    My Bikes
    Univega Gran Turismo, Guerciotti, Bridgestone MB2, Bike Friday New World Tourist, Serotta Ti
    Posts
    1,998
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Works for me. I also use firefox.

  3. #3
    Still moving forward.
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    S.F. Peninsula
    My Bikes
    BF NWT
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I had the same results intermittently yesterday. Sometimes it worked, sometimes not. Certain search phrases never worked. Seems like a BF server problem.

  4. #4
    Oldie but newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Denver, CO USA
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I search for tikit - search works.
    I search for tikit rack - search still works.
    I search for tikit front rack - search returns blank page for results?

  5. #5
    Senior Member arrasmithf's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ive been having the same problem with searches. I use firefox also,doesnt matter which forum. Who do we report this to? It's pretty frustrating.

  6. #6
    Senior Member cmcanulty's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    407
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have to try over and over and then wait 30 sec each time even though I just get a blank page, started a few weeks ago

  7. #7
    Senior Member barba's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    4,083
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type site:bikeforums.net into Google along with your search term. It works much much better than the forum search even when it is working (increasingly rare).

  8. #8
    Senior Member cmcanulty's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    407
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I just experimented and it works fine in IE but I hate IE hope they can fix it to work with Firefox reliably

  9. #9
    Senior Member cmcanulty's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    407
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh sorry it just came up blank in IE too

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •