Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Folding Bikes Discuss the unique features and issues of folding bikes. Also a great place to learn what folding bike will work best for your needs.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-28-15, 10:35 AM   #1
Clownbike
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Bikes:
Posts: 351
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Constantly logged(or not) out.

Have been away for awhile and my recent experience has reminded me why I became frustrated with using these forums.

The site constantly informs me that I need to log in to post a reply, but when I check the top of the page it shows that I'm already logged in. This is usually within about 5 or 10 minutes of logging on, and continues as long as I'm on the site. In order to actually get a post with any substance uploaded I need to write the post in a text editor and quickly copy/paste it in the field. Another work around is to frequently ping the site by hitting the preview button while typing.

Is there still no way to resolve this?
Clownbike is offline   Reply With Quote
Old 02-28-15, 10:40 AM   #2
Wanderer
aka Phil Jungels
 
Wanderer's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: North Aurora, IL
Bikes: 08 Specialized Crosstrail Sport, 05 Sirrus Comp
Posts: 7,590
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
It's got ot be your computer settings...... I have absolutely no problems using any of 7 computers.
Wanderer is offline   Reply With Quote
Old 02-28-15, 10:48 AM   #3
Shimagnolo
Senior Member
 
Shimagnolo's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Zang's Spur, CO
Bikes:
Posts: 7,697
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 348 Post(s)
When you login, you need to check the "Remember Me?" box under the password box.
Shimagnolo is offline   Reply With Quote
Old 02-28-15, 10:54 AM   #4
Clownbike
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Bikes:
Posts: 351
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Don't have this with the other forums I frequent. Other than the site, only the browser would have an effect such as this, and it has no control over how a site times out. I'm on a completely different system than when i first started posting here, but the experience is the same.

Most forums have some sort of control over the user's time use, but this one has been the most aggressive by far. And it is the only one that has me logged on and off at the same time. A great example of Schrodinger's cat. If there as a control I can set, would appreciate learning about it.
Clownbike is offline   Reply With Quote
Old 02-28-15, 10:59 AM   #5
Clownbike
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Bikes:
Posts: 351
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Shimagnolo View Post
When you login, you need to check the "Remember Me?" box under the password box.
Thanks, most of the forums I frequent don't require that once logged on.
Clownbike is offline   Reply With Quote
Old 02-28-15, 11:52 AM   #6
2_i 
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Michigan
Bikes: Trek 730, Bike Friday NWT, Brompton M6R*2, Trek 830, Trek 720, Dahon HAT060, Dahon HT060,...
Posts: 1,581
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Like others, I have no problems and operate from 5 or so computers + phone. Can you try to clear the cookies for the site in your browser? Maybe there is one corrupted there.
2_i is offline   Reply With Quote
Old 02-28-15, 12:30 PM   #7
Pine Cone
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Western Washington
Bikes: 2-many...2 road bikes, 2 fixed wheels, 3 tandems, 2 recumbents, 2 cyclecross, 3 mtb, 4 folders
Posts: 299
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I have exactly the same problems. I don't allow cookies to be set which may be part of the cause.
Pine Cone is offline   Reply With Quote
Old 03-01-15, 01:47 PM   #8
Clownbike
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Bikes:
Posts: 351
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Just tried a longish post again with the same result. Had checked the 'Remember Me' box at time of log on. I use a password generator and noticed that after launching it to fill the log in fields, the remember me box would uncheck itself as the site was logging on.

I use Cocktail to perform routine maintenance, which clears cache and cookies. Again, this is the only site I frequent that behaves like this.
Clownbike is offline   Reply With Quote
Old 03-01-15, 02:01 PM   #9
Shimagnolo
Senior Member
 
Shimagnolo's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Zang's Spur, CO
Bikes:
Posts: 7,697
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 348 Post(s)
Agreed.
I use a number of sites that have something like the "Remember Me" option on login, but this is the only one where it makes a noticeable difference.
Shimagnolo is offline   Reply With Quote
Old 03-01-15, 02:44 PM   #10
Clownbike
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Bikes:
Posts: 351
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Had to re-log on again...

I thought that the Remember Me thing was mostly to log you back on automatically when revisiting the site.
Clownbike is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 05:43 AM.