Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Foo Off-Topic chit chat with no general subject.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-12-08, 06:15 PM   #1
nekohime
I... Don't care.
Thread Starter
 
nekohime's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Sunny SoCal
Bikes:
Posts: 1,279
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Halp!! My Firefox is doing something weird...

To all ye computer peeps, I need HALP!!!

Ok, so whenever I try to access gmail, my.ucla.edu, and other sites using firefox, I get this message saying "error trying to validate certificate from [insert website here] using OCSP - old response." How do I fix this? I'm getting sick of using internet exploder to open these sites.
__________________
Wanna join my charity folding bike ride? Sign-up here!
Quote:
Originally Posted by AEO View Post
you should learn to embrace change, and mock it's failings every step of the way :p
nekohime is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 07:41 PM   #2
Alasdair
The cake is a lie!
 
Alasdair's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Upstate South Carolina
Bikes: 2006 Fuji Team Pro
Posts: 541
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Is your system date/time set correctly?
Alasdair is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 08:57 PM   #3
DannoXYZ 
Senior Member
 
DannoXYZ's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Saratoga, CA
Bikes:
Posts: 11,600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Bah, you're just running into why Firefox is a more secure browser than IE. Here's how to turn off the OCSP validation:

1. run Firefox
2. pull down Tools -> Options
3. hit Advanced icon in upper-right
4. go to Encryption tab
5. hit Verification button
6. check ON "Do not use OCSP for certificate validation"
7. OK -> OK and that's it!
DannoXYZ is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 09:00 PM   #4
nekohime
I... Don't care.
Thread Starter
 
nekohime's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Sunny SoCal
Bikes:
Posts: 1,279
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Alasdair View Post
Is your system date/time set correctly?
Yup, that was the problem. Funny I didn't notice that it said April 12 instead of Feb 12. Oh well. Thanks for your help!
__________________
Wanna join my charity folding bike ride? Sign-up here!
Quote:
Originally Posted by AEO View Post
you should learn to embrace change, and mock it's failings every step of the way :p
nekohime is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 09:16 PM   #5
Alasdair
The cake is a lie!
 
Alasdair's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Upstate South Carolina
Bikes: 2006 Fuji Team Pro
Posts: 541
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by nekohime View Post
Yup, that was the problem. Funny I didn't notice that it said April 12 instead of Feb 12. Oh well. Thanks for your help!
No problem. Or you could just do as Danno said above and remove all those things that makes Firefox a more secure browser than IE... watch out, I think there's a bit of sarcasm about to drip on your shoe!
Alasdair is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 02:22 PM.