Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Foo Off-Topic chit chat with no general subject.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-29-04, 01:45 AM   #1
sparks_219 
Senior Member
Thread Starter
 
sparks_219's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Hamilton, Ontario
Bikes: Rocky Mountain Instinct, Cannondale Six13, Cervelo One
Posts: 646
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
OT: Logitech MX900 Problem!!

I bought the Logitech MX900 bluetooth mouse on sale, and it works very well for a wireless mouse. I have the newest drivers and software from the Logitech's Website, and I have options to configure all the options that I want.

However, the thumb buttons (forward/backward) does not work with Mozilla Firefox 1.0PR or Mozilla 1.7. They do work with IE. This is the most important feature I look for in a mouse, and I only use Firefox.

Does anyone have any idea on how to solve this??

Thanks

Ming
sparks_219 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-04, 05:45 AM   #2
Stacey
Non Tribuo Anus Rodentum and off to the next adventure (RIP)
 
Stacey's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Bikes:
Posts: 9,162
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
'Forward/backward" ? You mean paging back and up or scrolling up & down? Ether way, geez, I can't see how it's a big problem.



Back when I first got started in computers we were lucky to even have a mouse. Yes sir, I''ll tell you times were tough, sometines we shared even our mouses. Untill we found out that't how viruses were spread.
__________________
Stacey is offline   Reply With Quote
Old 12-29-04, 09:15 AM   #3
hooligan
Just give'er.
 
hooligan's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Toronto
Bikes: 04 Scrap
Posts: 1,890
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Mice. not mouses.
hooligan is offline   Reply With Quote
Old 12-29-04, 09:28 AM   #4
sparks_219 
Senior Member
Thread Starter
 
sparks_219's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Hamilton, Ontario
Bikes: Rocky Mountain Instinct, Cannondale Six13, Cervelo One
Posts: 646
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Stacey
'Forward/backward" ? You mean paging back and up or scrolling up & down? Ether way, geez, I can't see how it's a big problem.
I'm talking about the buttons circled in the picture below. These just allow me to go back and forth between my browing history. Kinda annoying to move the cursor all the way up to the top to go back a page when you're used to using the buttons.


I just fixed the problem by assigning keystrokes to the buttons. Because you can go back and forth by pressing alt + <- or alt + -> . I just assigned those key combos to the buttons


Ming

Last edited by sparks_219; 12-29-04 at 09:42 AM.
sparks_219 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-04, 09:45 AM   #5
Gerst240
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ohio
Bikes:
Posts: 245
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Have you tried uninstalling the software? I have had a Mx700, and a MX1000 and i run them both without the software. and everything works with firefox
Gerst240 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-04, 10:57 AM   #6
Stacey
Non Tribuo Anus Rodentum and off to the next adventure (RIP)
 
Stacey's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Bikes:
Posts: 9,162
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by hooligan
Mice. not mouses.

Why thank you for noticing my levity.
__________________
Stacey is offline   Reply With Quote
Old 12-31-04, 02:45 PM   #7
cryogenic
Campy or bust :p
 
cryogenic's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Knoxville, TN
Bikes: Surly Karate Monkey commuter build
Posts: 3,139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
actually, you have to set the buttons to be the keystrokes ALT+Left arrow and ALT+Right arrow for back & forward. It's a known issue and nobody's bothered to fix it yet.
cryogenic is offline   Reply With Quote
Old 12-31-04, 03:29 PM   #8
sparks_219 
Senior Member
Thread Starter
 
sparks_219's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Hamilton, Ontario
Bikes: Rocky Mountain Instinct, Cannondale Six13, Cervelo One
Posts: 646
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by cryogenic
actually, you have to set the buttons to be the keystrokes ALT+Left arrow and ALT+Right arrow for back & forward. It's a known issue and nobody's bothered to fix it yet.
Hehehe...thanks

I've already done that a while back indicated by the above post. Now everything is working, this is the best mice I've ever had! I used another type of bluetooth mice by Targus before, but this one is worlds better!!!

Ming
sparks_219 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 04:51 AM.