Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    la vache fantôme phantomcow2's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    6,266
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    argh DIgi cam troubles.

    I have this digital camera and when i plug it into my USB it wont recognize the drivers . I want it recognize it as a USB mass storage device. I have windows XP, where is the driver for mass storage device?

  2. #2
    2-Cyl, 1/2 HP @ 90 RPM slvoid's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    NYC
    My Bikes
    04' Specialized Hardrock Sport, 03' Giant OCR2 (SOLD!), 04' Litespeed Firenze, 04' Giant OCR Touring, 07' Specialized Langster Comp
    Posts
    15,762
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Don't you have the drivers that came with the webcam?
    Some devices can't be natively read as a drive unless they're built for it.

  3. #3
    Wheres the beef? rattking's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Moneyapolis
    My Bikes
    Zebrakenko fixie, cannondale mountan bike schwinn continental and twinn tandem all SS
    Posts
    94
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't really know much about windows however operating systems are pretty much the same..

    firstly you didn't mention the make / model of the camera.. so we can make sure that it actually supports mass storage
    secondly has the camera ever worked on this computer or has it stopped working recently?

    i would jump over to the manufacture web site and look for drivers
    and hit google and see if other people are having the same problem

  4. #4
    la vache fantôme phantomcow2's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    6,266
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    well im not sure to be honest who the manufacturer is (no name written on it). It came with softwarew which i installed and it did not work still. its not even mine (friend trying to show pictures). It never worked from the start. I tried it on another computer and its fine so im not sure. Oh well i have what i need now, thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •