Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-18-17, 10:40 PM   #1
Rollfast
What happened?
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Location: Around here somewhere
Bikes: Shooting for a family of six
Posts: 4,773
Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 470 Post(s)
Browser-specific redirection error...

If you use the link in the emails to unsubscribe from a thread (my email is from read on outlook.com) and use Linux Mint 18.1/Firefox 53.3.x and you are ME, you get an invalid link error (outlook.com).

Doing the same thing from IE 11 works with no problem. If you were to click on the unsubscribe link again in IE you would normally get an invalid thread type error...

Since I had to go on the Windows box and open Outlook email to chack this out, it wasn't specifically from having two instances open at the same time.

This is also a new problem as last week's notifications behaved properly in this respect either way.
__________________
Brought to you by...improved OLD AGE! Whatever you want, Old Age has got it, get your own, and get off my property! Crazy kids! :p
Rollfast is offline   Reply With Quote
Old 06-18-17, 11:59 PM   #2
Rollfast
What happened?
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Location: Around here somewhere
Bikes: Shooting for a family of six
Posts: 4,773
Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 470 Post(s)
May be a false alarm or something I did.
__________________
Brought to you by...improved OLD AGE! Whatever you want, Old Age has got it, get your own, and get off my property! Crazy kids! :p
Rollfast is offline   Reply With Quote
Old 06-19-17, 12:10 PM   #3
ibtyen
Administrator
 
Join Date: Feb 2014
Bikes:
Posts: 120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
I tried this. And for me, the first time I clicked the email link it did work. I re-subscribed to the same thread and tried the link again and I got the error as you described. I'll see what can be done.

Quote:
Originally Posted by Rollfast View Post
May be a false alarm or something I did.
ibtyen is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 03:39 PM.


 
  • Ask a Question
    get answers from real people!
Click to start entering your question.
I HAVE A QUESTION