Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-25-06, 11:56 AM   #1
531Aussie
Aluminium Crusader :-)
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Bikes:
Posts: 9,991
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Am I the only one who has to keep logging in every 5 mins?

??????????????

it started when the server was changed.
I've tried a couple of things, like switching off blockers, empyting my inbox,
and trying to clear my cookies 10 times in a row, but nada.

I pretty much have to log in every time time I wanna post, and just about every time I change pages I get booted off.

Is this a conspiracy to get rid of me? Coz it's working

Last edited by 531Aussie; 07-25-06 at 12:01 PM.
531Aussie is offline   Reply With Quote
Old 07-25-06, 12:19 PM   #2
* jack *
|+|+|+|+|+|+|
 
* jack *'s Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Durham, NC
Bikes: more, please.
Posts: 1,514
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I've noticed that my session times out when I don't click the 'remember me' checkbox when I log in.

Also, I think vBulletin has issues for users with dynamic IP adresses (AOL, etc).

You're not the only one - others have the same complaint.
__________________
* jack * is offline   Reply With Quote
Old 07-25-06, 12:23 PM   #3
531Aussie
Aluminium Crusader :-)
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Bikes:
Posts: 9,991
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ah, good tip

thanks
531Aussie is offline   Reply With Quote
Old 07-25-06, 01:41 PM   #4
WJ13US
Senior Member
 
WJ13US's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Maryland
Bikes:
Posts: 221
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by * jack *
I've noticed that my session times out when I don't click the 'remember me' checkbox when I log in.

Also, I think vBulletin has issues for users with dynamic IP adresses (AOL, etc).

You're not the only one - others have the same complaint.

Thanks from me too. That checking of the box also helped with my problem (see thread about not being able to read private messages below)

Thanks again.

Bill
WJ13US is offline   Reply With Quote
Old 07-25-06, 10:03 PM   #5
531Aussie
Aluminium Crusader :-)
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Bikes:
Posts: 9,991
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by * jack *
I've noticed that my session times out when I don't click the 'remember me' checkbox when I log in.
.
this seems to have worked; I'm still logged in from last night

I'm so happy I could cry

thanks
531Aussie is offline   Reply With Quote
Old 07-26-06, 10:00 PM   #6
531Aussie
Aluminium Crusader :-)
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Bikes:
Posts: 9,991
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
once again...still logged in

maybe the 'remember me' box was un-ticked when the server was changed, and I didn't notice
531Aussie is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 10:40 PM.