Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-21-06, 12:16 AM   #1
carless
Fatties Fit Fine
Thread Starter
 
carless's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Now in Eugene, OR
Bikes: Bianchi (2), Surly w/ couplers, REI tourer, Giant OCR Touring
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Pics?

I started a thread in the Advocacy forum and can't post pics:
I m using Firefox
The "attached thumbnails" box is present, but empty
I will try to attach a pic here
I've posted pics many times
help.
Attached Images
File Type: gif thisPage.GIF (42.1 KB, 7 views)
carless is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 09:59 AM   #2
carless
Fatties Fit Fine
Thread Starter
 
carless's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Now in Eugene, OR
Bikes: Bianchi (2), Surly w/ couplers, REI tourer, Giant OCR Touring
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
When I'm not signed in I get text links to pics.
When I'm signed in I get a blank attachment box.
Others can see my pics.
carless is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 11:28 AM   #3
Stacey
Non Tribuo Anus Rodentum and off to the next adventure (RIP)
 
Stacey's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Bikes:
Posts: 9,162
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Try clearing your cookies.

Yeah, it sounds strange but FF acts strange with funky cookies. You might consider handling cookies manually.
__________________
Stacey is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 07:37 AM.