Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-22-06, 09:44 AM   #1
Gig em cyclist
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Bikes: Felt F70 for roads & Gary Fisher Tassajara for offroad
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Posting a reply

I've had something come up twice now that I thought you might be interested in. I was looking at a post this morning while not logged in when I saw something I wanted to reply to. I clicked on "reply" at the bottom of the message and it asked me to log in which I did. I typed my reply and clicked "submit" and it did not post. This happened to me once before as well. I do know that my posts are submitted when I log in at the top of the main page. I not sure if this is a glitch but I thought you may want to check it out.
Thanks.
Gig em cyclist is offline   Reply With Quote
Old 09-22-06, 10:23 AM   #2
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I'll check into this now.
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 04:08 PM.