Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    On a mission from God svt4cam's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    In a squalor
    My Bikes
    6? Favorit (under construction), 82 Bianchi Nuovo Racer, 76 Alan, 8? Raleigh Fixie, 75 Atala, 94 Cannondale 2.8, 75 Paramount P13, 94 Cannondale RT1000 tandem, 76 Masi Gran Criterium, 81 Motobecane Grand Touring, 77 Mondia Super, 12 Specialized Crux
    Posts
    290
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Stupid site question

    When I go through a thread and posters are talking about pictures I do not see a hyperlink or picture or frame on some posts where there should be one. I have a feeling it's Microsoft's way of protecting me but can't figure which setting to change on IE 7 to fix it? Any suggestions? The heck with worrying about the Patriot act it's Microsoft we should be concerned with lol

  2. #2
    cxmagazine dot com pitboss's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    WI
    My Bikes
    Titus road, Fort CX
    Posts
    8,270
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm

    I have not seen that problem yet, but I think we haven't hit IE7 here yet - and I use Firefox at home. MMmmmm...firefox. Much better than IE (if you can load it)
    Deathlap - cyclocross, training, beer,...escape hatch

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •