Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    1,049
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Can't open pages

    When I click on page 2 or 3 of the "view new posts" it tells me that I have to use a name in the title --or some such nonsense.

    This has happened on several occassions in the past week, but this is the first time I've reported it.

    A few times when I have tried to post a response to a thread it has told me that I am not an authorized user even when I'm logged in.

    I can live with the fact that my responses are not always worthy of literary merit, and not worth the time it takes to read them, BUT I would still like the oportunity to read the many mundane questions posed by those in need of enlightenment, encouragement and empathy.

    Is there something the "Gods Of Cyber" can do about this?
    ljbike

  2. #2
    BikeForums Founder Joe Gardner's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Holladay, Utah.
    My Bikes
    Santa Cruz Superlight w/ Roholoff 500 & Bob IBEX
    Posts
    4,257
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Have you attempted to clear your cookies lately? 99% of these issues are due to cookie corruption. Also, are you visiting the site with www.bikeforums.net or just bikeforums.net? Two different cookie paths, you may want to try one over the other, www.bikeforums.net would be the preferred way.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    1,049
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks, Joe.
    Yes, I clear cookies 2 or 3 times per week. The forums is on my favorites page, and has been since we went from .com to .net. But I'll check the address or put in the suggested one and see what happens. Thanks for your words of wisdom.
    ljbike

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •