Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-15-08, 07:00 AM   #1
pengyou
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2007
Bikes:
Posts: 316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
I am also getting a blank page..

...when I search for posts that I have posted. I am using Firefox with xp. I have not made any changes to my system in months.
pengyou is offline   Reply With Quote
Old 01-15-08, 07:04 AM   #2
jaxgtr
Senior Member
 
jaxgtr's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Jacksonville, FL
Bikes: Trek ALR 6, Trek CrossRip, Trek X-Caliber 8
Posts: 4,356
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
The search function is still indexing after being repaired last night. It might take a little while to finish
__________________
Brian | 2015 Trek Emonda ALR 6 | 2015 Trek X-Caliber 8 | 2014 Trek CrossRip Comp
Quote:
Originally Posted by AEO View Post
you should learn to embrace change, and mock it's failings every step of the way.
jaxgtr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 11:10 AM.