Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-06-03, 09:48 AM   #1
Dazza
XtC Addict
Thread Starter
 
Dazza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Northern Ireland
Bikes: Giant XtC SE3 Bianchi Gold Race 600 Triple Barracuda Overload
Posts: 341
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Password change problem.

As the new server came up, my pc didnt recognise the site, and so couldnt automatically log me in, so i had to enter my password in myself . Of course i couldnt remember it, so i ended up using the reset function, its doesnt work, as the link that is sent to your email account, contains the old url (www.bikeforums.net/blahblahblah) instead of the new one (www.64.191.20.129/blahblahblah) and so i kept getting "one seccond please" (spelt wrong ) and then a page error.

Ended up i just pasted 64.191.20.129 instead of bikeforums.net and it worked perfectly.

Just thought id let you know
Dazza is offline   Reply With Quote
Old 10-06-03, 01:04 PM   #2
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ahh! You are correct. I'll have to fix that until DNS propagates. Thanks for the heads up.
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 04:13 PM.