Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    620
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Why won't it keep me logged in now??

    Anyone know why since the board change it will not keep me logged in?? I checked the box but nothing. I deleted all my cookies and tried again...nothing. Still won't work, have to login every freakin' time I visit the board!! Anyone else having this problem?

  2. #2
    BikeForums Founder Joe Gardner's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Holladay, Utah.
    My Bikes
    Santa Cruz Superlight w/ Roholoff 500 & Bob IBEX
    Posts
    4,257
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What browser / OS are you running?
    Do you connect to the IP address, bikeforums.net or www.bikeforums.net?

    The cookie process did not change with the software upgrade, however, if you connect to the IP address, you will need new cookies. If DNS has updated at your location, and you can connect to the domain, you shouldnt have any problems / changes.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    620
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Win2K with IE6. Nothing has changed. Maybe I am somtimes going to "bikeforums.net" and sometimes to "www.bikeforums.net". Would that make a difference??

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    620
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well it seems to be working now either way I do it. Maybe I just needed to whine about it....LOL

  5. #5
    BikeForums Founder Joe Gardner's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Holladay, Utah.
    My Bikes
    Santa Cruz Superlight w/ Roholoff 500 & Bob IBEX
    Posts
    4,257
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    More then likely, it was the DNS server update. Your address bar probly shows the domain name, not the IP. That change requires a new cookie to be set.

    [edit] Yes, bikeforums.net uses different cookies then www.bikeforums.net. [/edit]

  6. #6
    newbie newbie georgesnatcher's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Happy to be in FLORIDA
    My Bikes
    Titanium Indy Fab 29" mtb
    Posts
    633
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joe, I'm having a similiar problem. The banner at the top shows me as logged in and on line. But when I try to reply it tells me I have to register. Then when I go to the main page I am on line. The only thing I've found that fixes this is going out of BF then back in. This problem started this AM. Is the problem on my end?
    After this happening several times I think I've found what causes it....hitting the "back arrow" in the upper tool bar.
    Last edited by georgesnatcher; 10-09-03 at 10:15 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •