Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-14-03, 06:07 PM   #1
DMulyava
Senior Member
Thread Starter
 
DMulyava's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Maple (North of Toronto)
Bikes: 2004 Specialized Stumpjumper FSR Expert Disc
Posts: 195
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Advanced WYSIWYG editor not showing up?

Hi, it seems that the advanced WYSIWYG editor does not show for me, even though I've opted to have it display in the options.

I don't think this error is related to my computer/browser, as I have the advanced editor running on other forums which use vBulletin 3.

See attachment for a visual of the issue..
DMulyava is offline   Reply With Quote
Old 10-14-03, 07:29 PM   #2
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Fixed, thanks for bringing that to my attention.
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-21-03, 01:23 AM   #3
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Advanced WYSISYG has been turned off for now. I will turn it back on once vB gets out of beta status. I have noticed quite a few small bugs / issues with the editor.
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 12:08 PM.