Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-17-03, 11:07 AM   #1
cpthawk
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2003
Location: Clearwater Beach Florida
Bikes: 2003 cannondale R2000
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
How do I post a picture?

Been reading these forums for some time but never posted.
Need some help posting a pic.

Thanks

PS: Used the search engine and only get one reply to my question. (posting pictures attachment)
cpthawk is offline   Reply With Quote
Old 10-17-03, 02:28 PM   #2
Guest
Guest
 
Bikes:
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Quoted: Post(s)
Posting a picture- do not use the "quick reply" at the bottom of the screen- hit the reply button at the bottom of the post you're wishing to respond to.

When the text box pops up for you to write your response, notice on the bottom left side, you'll see "Options", then "Thread Subscription", then underneath that, "Attach files". Click on the "Manage Attachments" option to the right of the "Attach Files". When you click on "Manage Attachments", you'll see a "Browse" button. Click on that to get to the file or picture you want to put in your post. Be sure that the file extension is one of the following, or it won't be added to the post: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip. I also think whichever file you add must be less than 100kb, or it will not attach either. Finally, when you've selected your file, then click the button called "Add this File". You'll see the hourglass on the screen, and as soon as it disappears, click on the "All done". Finally, you'll be back to your original post, and you just need to hit the "submit reply" button, and you'll see your picture or whichever attachment you've put up there.

PM me if you have any additional problems or questions.

Koffee
  Reply With Quote
Old 10-17-03, 10:20 PM   #3
kerk
Senior Member
 
kerk's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cincinnati, Ohio
Bikes: 2011 Raleigh International, 3 - '73 World Voyageurs, Trek 700
Posts: 888
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
And with this new version, you can type your text in the quick reply and then click on "go advanced". Your text will be carried into the window Coffee describes and then you can attach the picture from there.
__________________
2011 Raleigh International
'73 World Voyageurs -
Proud owner of all three colors made! Orange, Blue , Yellow .
kerk is offline   Reply With Quote
Old 01-28-04, 07:29 PM   #4
RonH
Life is good
 
RonH's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Not far from the Withlacoochee Trail. 🚴🏻
Bikes: 2001 Litespeed Tuscany and 2014 Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod
Posts: 16,659
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 178 Post(s)
The manage attachments feature only works for files on your computer.
You can also click on the "Insert Image" icon for files on your computer or on-line.
RonH is offline   Reply With Quote
Old 01-28-04, 08:29 PM   #5
cyclezealot
Senior Member
 
cyclezealot's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Fallbrook,Calif./Palau del Vidre, France
Bikes: Klein QP, Fuji touring, Surly Cross Check, BCH City bike
Posts: 13,172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 395 Post(s)
Question

Quote:
Originally Posted by RonH
The manage attachments feature only works for files on your computer.
You can also click on the "Insert Image" icon for files on your computer or on-line.
How does one go about posting a picture that consumes too many bytes? Some picutures have to be cropped to be downloaded? Anyone had that problem.? I do not know how to solve it...
cyclezealot is offline   Reply With Quote
Old 02-13-04, 11:46 PM   #6
Revenig
Senior Member
 
Revenig's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Denver, Colorado area
Bikes:
Posts: 202
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I can't get the Insert Image button to work. Sometimes the Script Prompt window will come up, but most the time when I press the Insert Image button it just adds the [IMG]-[/IMG] tags. No matter what I do (and I followed everyone's directions) I can't get a photo to appear. I can get a photo to appear with the Manage Attachment link, but not with the Insert Image button. Any suggestions??

Last edited by Revenig; 02-14-04 at 12:02 AM.
Revenig is offline   Reply With Quote
Old 02-14-04, 06:53 PM   #7
RonH
Life is good
 
RonH's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Not far from the Withlacoochee Trail. 🚴🏻
Bikes: 2001 Litespeed Tuscany and 2014 Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod
Posts: 16,659
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 178 Post(s)
The inpormation that you insert between [IMG] and [/IMG] must be a web link.
Like this [IMG] http://www.litespeed.com/images/smal.../vortex_sm.jpg [/IMG], without the spaces. This link will display a gorgeous bike.
__________________


The LORD is merciful and gracious, slow to anger, and plenteous in mercy. - Psalm 103:8
RonH is offline   Reply With Quote
Old 02-14-04, 10:41 PM   #8
Revenig
Senior Member
 
Revenig's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Denver, Colorado area
Bikes:
Posts: 202
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks RonH for your help. One last question: In an earlier post you stated that "You can also click on the 'Insert Image' icon for files on your computer..." Or must it be a web link only?

Thanks again,
Dan
Revenig is offline   Reply With Quote
Old 02-15-04, 08:57 AM   #9
RonH
Life is good
 
RonH's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Not far from the Withlacoochee Trail. 🚴🏻
Bikes: 2001 Litespeed Tuscany and 2014 Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod
Posts: 16,659
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 178 Post(s)
My mistake. When using the "Insert Image" icon, you are linking to an online picture.
When using the "Manage Attachments" feature, you are linking to a picture on your computer. It must be smaller than 100k.
__________________


The LORD is merciful and gracious, slow to anger, and plenteous in mercy. - Psalm 103:8
RonH is offline   Reply With Quote
Old 02-15-04, 10:01 PM   #10
Revenig
Senior Member
 
Revenig's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Denver, Colorado area
Bikes:
Posts: 202
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I got it now.

Thanks RonH, I appreciated your help.

Dan
Revenig is offline   Reply With Quote
Old 02-16-04, 11:08 AM   #11
The Rob
Almost Immortal
 
The Rob's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Portland, Oregon
Bikes: 2004 Trek 7500FX
Posts: 820
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Aaargh!

Okay, now I have a problem posting a picture whereas before I had no problem.

When I attach a picture and then click 'All Done', the browser closes! What the heck?

Any advise will be appreciated. I hate arguing with inanimate objects.
__________________
"Ignorance begets confidence more frequently than does knowledge." -Charles Darwin


http://blog.myspace.com/robcatg

http://therob.wordpress.com
The Rob is offline   Reply With Quote
Old 02-16-04, 01:23 PM   #12
RonH
Life is good
 
RonH's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Not far from the Withlacoochee Trail. 🚴🏻
Bikes: 2001 Litespeed Tuscany and 2014 Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod
Posts: 16,659
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 178 Post(s)
Are you clicking on the "Add This File" button first? If you don't and just click on "All Done" then you haven't attached that file.
So here's the routine:
Click on "Browse" to find the picture.
Then click on "Add This File".
Then click on "All Done" after the picture is added to the list.
__________________


The LORD is merciful and gracious, slow to anger, and plenteous in mercy. - Psalm 103:8
RonH is offline   Reply With Quote
Old 02-16-04, 02:13 PM   #13
The Rob
Almost Immortal
 
The Rob's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Portland, Oregon
Bikes: 2004 Trek 7500FX
Posts: 820
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by RonH
Are you clicking on the "Add This File" button first? If you don't and just click on "All Done" then you haven't attached that file.
So here's the routine:
Click on "Browse" to find the picture.
Then click on "Add This File".
Then click on "All Done" after the picture is added to the list.
Yes, I do that.

A poser, eh?
__________________
"Ignorance begets confidence more frequently than does knowledge." -Charles Darwin


http://blog.myspace.com/robcatg

http://therob.wordpress.com
The Rob is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 03:06 AM.