Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-22-03, 03:55 PM   #1
alexs
invisible
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Bikes:
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
wierdness with 404s

dunno if this is a known issue or not (couldn't find anything on it) and dunno if it's related to the new release or not. if i type in a url that should generate a 404 from bikeforums (ie http://www.bikeforums.net/blahblakljdsfoihwe/) i get a page that does an endless refresh. the issue is with the HTML in the refresh 404 catch:

<META http-equiv="refresh" content="1";URL=http://www.bikeforums.net/index.php">

there's an extra quote in there after the 1... it should be:

<META http-equiv="refresh" content="1; URL=http://www.bikeforums.net/index.php">

cheers,
alex
alexs is offline   Reply With Quote
Old 10-23-03, 06:01 AM   #2
RonH
Life is good
 
RonH's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Not far from the Withlacoochee Trail. 🚴🏻
Bikes: 2001 Litespeed Tuscany and 2014 Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod
Posts: 16,659
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 178 Post(s)
What are you talking about?
Could you explain the problem in English?
__________________


The LORD is merciful and gracious, slow to anger, and plenteous in mercy. - Psalm 103:8
RonH is offline   Reply With Quote
Old 10-23-03, 06:37 AM   #3
Michel Gagnon
Year-round cyclist
 
Join Date: Apr 2002
Location: Montréal (Québec)
Bikes:
Posts: 3,023
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
In plain English... the "404" page is the one that is automatically loaded by a server when one reaches a non-existent page. It typically says: "Error", "Wrong Page", but in this case, it is arranged so that it automatically loads the Bikeforums main page.

Or it should work that way... but it doesn't. Because of the coding error Alex talks about, it reloads itself.

Regards,
Michel Gagnon is offline   Reply With Quote
Old 10-23-03, 06:44 AM   #4
Jay H
One less car
 
Jay H's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: The Berkshires, MA
Bikes: '08 Soma Groove (commuter/long distance tourer), '97 Lemond Zurich (road commuter/tourer),'01 Seven Axiom Ti, '03 Look KG381i, '01 Santa Cruz Superlite X
Posts: 981
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
...and I was thinking I'd get a nice pair of Zipp wheels if I typed in that URL... Oh well

Jay
Jay H is offline   Reply With Quote
Old 10-31-03, 03:38 AM   #5
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks, this has been fixed until I can come up with a real 404.
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 06:30 PM.