Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-23-03, 04:43 PM   #1
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Not recieving emails from subscribed threads

Okay, I've checked all the boxes in my control panel that say that I want to recieve email notification when someone replies to one of my subscribed threads. Why am I still not recieving any emails? I'm sure it's just something simple I'm overlooking...
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-23-03, 06:36 PM   #2
Guest
Guest
 
Bikes:
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Quoted: Post(s)
When you reply to a thread, go to the "Go Advanced" button below the Quick Message box. When you click on that, there should be an option below the box that says Thread subscription that appears with a dropdown box that says "Instant notification by email". If it's not selected, you can choose that in the drop down box. It does work, believe me- I get about 90 email notifications per day because I'm too lazy to deselect that option.

If you clicked on a Reply for a post, when the text box appears, you should see the Thread subscription box right away, and you can check the drop down box next to it to make sure the Instant email notification is selected.

Drop us a PM if you still can't get your notification.

Koffee
  Reply With Quote
Old 10-23-03, 07:51 PM   #3
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Okay, thanks. I'll see if that works (it was selected, but maybe the "quick reply" doesn't work? I actually have to go to the long way to submit a reply).
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-23-03, 08:31 PM   #4
Guest
Guest
 
Bikes:
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Quoted: Post(s)
Quick reply works as long as you click on the "Go Advanced" button below the reply box and then check to make sure the "Instant notification by email" is selected.

Koff
  Reply With Quote
Old 10-24-03, 04:56 PM   #5
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Well...that didn't work. Any other suggestions?
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-24-03, 04:58 PM   #6
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Do you get any emails from the forums?
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-24-03, 05:01 PM   #7
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I used to get the community update type emails and all the emails from my subscribed threads before you changed the website. Ever since, I don't get anything.
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-24-03, 05:01 PM   #8
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Velo: Check your subscriptions page: http://www.bikeforums.net/subscripti...ewsubscription

Under "Subscription Type", what is sellected? Are all the threads listed there?

Do you use the quick reply, or advanced reply screen? I'll have to check and see if quickreply subscribes you by default. I know we had this same problem before the upgrade.
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-24-03, 05:04 PM   #9
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ok, thanks... I wonder if it has somethign to do with having the "Receive Emails?" option turned off. That should be from users only, but it may be a bug in the software.

Try turning that on and see if it works. (http://www.bikeforums.net/profile.php?do=editoptions)
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-24-03, 05:05 PM   #10
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
They all say "Instant notification by email". All the threads are there.

I used the quick reply, but even using the advanced reply with "instant notification by email" checked, I don't recieve them.
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-24-03, 05:07 PM   #11
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Alright, did it. I'll see if it works.
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-24-03, 05:11 PM   #12
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
*nod* let me know if this works.
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-25-03, 07:26 AM   #13
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Sorry Joe...it's still not working...
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-25-03, 01:01 PM   #14
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hmm, what email application do you use? Are the emails being filtered?

I sent you an email via the forums, I know thoes work. Did you get it?
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-26-03, 07:05 AM   #15
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I use Outlook Express, and I don't have any emails being filtered. I didn't get your email.
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-26-03, 07:12 PM   #16
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hmm, velo, do you have any other email addresses? I would like to test this. I dont know why its not working

Is anyone else having this problem?
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-27-03, 04:25 PM   #17
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
No, sorry, I just have one email address.
velo is offline   Reply With Quote
Old 10-27-03, 04:28 PM   #18
Joe Gardner
BikeForums Founder
 
Joe Gardner's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Utah.
Bikes:
Posts: 4,249
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
*nod* I dont know why you dont get emails. How would you like a velo@bikeforums.net email address?
Joe Gardner is offline   Reply With Quote
Old 10-27-03, 04:35 PM   #19
velo
The Female Enduro
Thread Starter
 
velo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Pennsylvania, United States of America
Bikes:
Posts: 1,185
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
LoL, that's okay Joe. I really appreciate your help. I'll just try to remember to check up on the threads I respond to!
velo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 02:11 PM.