Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-20-09, 07:39 AM   #1
vja4Him
Biking 4 Life
Thread Starter
 
vja4Him's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Modesto, California
Bikes: 27-speed Surly Long Haul Trucker, 2009; 18-speed Mongoose Switchback (1990); 21-speed Electra Townie (2008)
Posts: 666
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Glitch - Double-Click to Reply (with Quote)

Does anyone else have this same issue?

When I want to reply to a post, I have to click on Reply with Quote two times before I can reply. I'm assuming this is a temporary glitch ...
vja4Him is offline   Reply With Quote
Old 11-20-09, 06:45 PM   #2
DMF 
Elitist Troglodyte
 
DMF's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas
Bikes: 03 Raleigh Professional (steel)
Posts: 6,924
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Need to post this in this thread.
__________________
Stupidity got us into this mess - why can't it get us out?

- Will Rogers
DMF is offline   Reply With Quote
Old 11-21-09, 01:37 PM   #3
vja4Him
Biking 4 Life
Thread Starter
 
vja4Him's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Modesto, California
Bikes: 27-speed Surly Long Haul Trucker, 2009; 18-speed Mongoose Switchback (1990); 21-speed Electra Townie (2008)
Posts: 666
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Move Back to the Old Bike Forums

Quote:
Originally Posted by DMF View Post
Need to post this in this thread.
That other thread is way too long, and loads much too slow .....

I'm really disappointed with the new Bike Forums! The upgrade was not a good choice .... There are obviously so many problems ....

I still have to click on Reply With Quote two times before I can post a response .... Never have seen this glitch before.

I votet to move back to the old Bike Forums ....
vja4Him is offline   Reply With Quote
Old 11-22-09, 03:25 PM   #4
DMF 
Elitist Troglodyte
 
DMF's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas
Bikes: 03 Raleigh Professional (steel)
Posts: 6,924
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
What browser and OS are you using?
__________________
Stupidity got us into this mess - why can't it get us out?

- Will Rogers
DMF is offline   Reply With Quote
Old 11-23-09, 09:32 PM   #5
vja4Him
Biking 4 Life
Thread Starter
 
vja4Him's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Modesto, California
Bikes: 27-speed Surly Long Haul Trucker, 2009; 18-speed Mongoose Switchback (1990); 21-speed Electra Townie (2008)
Posts: 666
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by DMF View Post
What browser and OS are you using?
My browser is Camino. I am running OS X 10.4.11 on my iBook G4.

Before the Bike Forums update, the Bike Forums was working perfectly! All the other forums I visit work just fine. My computer is working just fine. Connection is just fine and working for our other two computers also.

I still have to click the Reply With Quote button two times so I can get to the window to type in a message to post.
vja4Him is offline   Reply With Quote
Old 11-24-09, 04:32 PM   #6
DMF 
Elitist Troglodyte
 
DMF's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas
Bikes: 03 Raleigh Professional (steel)
Posts: 6,924
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
When you click it the first time, does the button icon change? (Mine changes to a little "working" circulator.) Does the focus change? Any indication that the browser is aware of the first click at all?
__________________
Stupidity got us into this mess - why can't it get us out?

- Will Rogers
DMF is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 08:25 PM.