Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-26-09, 02:14 PM   #1
cyclinfool
gone ride'n
Thread Starter
 
cyclinfool's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Upstate NY
Bikes: Simoncini, Gary Fisher, Specialized Tarmac
Posts: 4,051
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
IE6 problems

I read where you are working on IE8 - please also test with IE6. I use this version quite a bit because it has been stable. But with IE6 I don't get the header about the post text entry box that allows for all the font changes and links and the smileys to not appear on the right side (except if I choose "go advanced". I am now using my daughters computer which has Mozilla on it where all this stuff works. Basically my screen looks nothing like this (I have nothing where you have drawn the arrow pointing to the link insertion - no font, bold , italic, etc - it's all missing).



Just one comment - Please consider a rigorous regression testing process from now on.

Thanks
cyclinfool is offline   Reply With Quote
Old 11-26-09, 04:54 PM   #2
thompsonpost
Guest
 
Bikes:
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Quoted: Post(s)
Try Safari. Apple.com has a version for Windows. 'Been using it for years.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 12:50 PM.