Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-30-09, 11:44 AM   #1
kmcrawford111
50/50 Road/eBike Commuter
Thread Starter
 
kmcrawford111's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Valparaiso, IN
Bikes: Specialized Roubaix, Specialized Sirrus, Brompton
Posts: 764
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Uploading Files Doesn't Work

When I try to add an attachment (to insert pictures in a post), I click on the "Add New Files" button and a blank window opens that I can't do anything in. It doesn't matter if I'm using IE or Firefox. Is this a known issue? Is there a fix? Or is that feature disabled for me?

Thank you
kmcrawford111 is offline   Reply With Quote
Old 11-30-09, 02:32 PM   #2
DMF 
Elitist Troglodyte
 
DMF's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas
Bikes: 03 Raleigh Professional (steel)
Posts: 6,924
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Select the blank part of the new window and hit Tab. Does focus shift to something (like an entry field) lost in the vastness of the window?
__________________
Stupidity got us into this mess - why can't it get us out?

- Will Rogers
DMF is offline   Reply With Quote
Old 12-01-09, 07:13 AM   #3
bbattle
.
 
bbattle's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Rocket City, No'ala
Bikes: 2014 Trek Domane 5.2, 1985 Pinarello Trevisio, 1991 Colnago Master, '06 Bianchi San Jose, 1987 Moulton Fuso, 1990 Gardin Shred, '82 John Howard(Dave Tesch)
Posts: 12,557
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
I have the same problem using OS X 10.5.8 and Safari 4.0.4. In this screenshot, I've clicked the "add Files" button. If I drag a picture file into that smaller box, the file just opens. It isn't uploaded. I have no trouble with pics I host myself, as you can see.


Last edited by bbattle; 12-01-09 at 07:16 AM.
bbattle is offline   Reply With Quote
Old 12-01-09, 07:27 PM   #4
kmcrawford111
50/50 Road/eBike Commuter
Thread Starter
 
kmcrawford111's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Valparaiso, IN
Bikes: Specialized Roubaix, Specialized Sirrus, Brompton
Posts: 764
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by DMF View Post
Select the blank part of the new window and hit Tab. Does focus shift to something (like an entry field) lost in the vastness of the window?
Focus shifts to the address bar of the "Manage Attachments" window when I do as you said.

Quote:
Originally Posted by bbattle View Post
I have the same problem using OS X 10.5.8 and Safari 4.0.4. In this screenshot, I've clicked the "add Files" button. If I drag a picture file into that smaller box, the file just opens. It isn't uploaded. I have no trouble with pics I host myself, as you can see.
I hadn't thought of dragging files into that window iTunes style. I just tried that, and I get the same result as you. The picture opens in a new window and the "manage attahments" window dissapears at the same time. There are no options to do anything with the file. This is with both Firefox and IE. I just noticed that there's a new Firefox available, so I'll report if I find it works differently with the new one.

I find it odd that more people aren't reporting the problem.
kmcrawford111 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 10:20 PM   #5
kmcrawford111
50/50 Road/eBike Commuter
Thread Starter
 
kmcrawford111's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Valparaiso, IN
Bikes: Specialized Roubaix, Specialized Sirrus, Brompton
Posts: 764
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by kmcrawford111 View Post
Focus shifts to the address bar of the "Manage Attachments" window when I do as you said.



I hadn't thought of dragging files into that window iTunes style. I just tried that, and I get the same result as you. The picture opens in a new window and the "manage attahments" window dissapears at the same time. There are no options to do anything with the file. This is with both Firefox and IE. I just noticed that there's a new Firefox available, so I'll report if I find it works differently with the new one.

I find it odd that more people aren't reporting the problem.
I saw that an upgrade was just completed... I am still having this problem.
kmcrawford111 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 09:23 PM.