Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-01-09, 09:34 PM   #1
Jynx
.....
Thread Starter
 
Jynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Long Island
Bikes: 2006 Cannondale CAAD8
Posts: 4,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
The bugs are out of control

There are so many bugs the site is becoming unusable. Ignore the other thread. For whatever reason it took like 15 minutes for this to post and it posted it twice.

I have been experiencing a large amount of bugs.

when creating a new thread not everything shows up.
text box missing, bold/italic/underline and all that stuff missing.
weird spacing between items.
the new way to post pictures doesnt always work.
when editing a post you cant type after a picture. it wont allow you to click past it.
scroll bars dont work when editing posts.
scroll bars randomly dont work on the site.
the tabs up top for notifications is hidden behind the search box when you click over it.
etc...

test photo i cant type after this. i have to drag the photo around to put it where i want. it gets annoying with multiple photos.
Attached Images
File Type: gif test_icon.gif (1.0 KB, 18 views)
__________________
Weight Listing Index (Feel Free to add to it!)

Buy your bike parts here

Last edited by Jynx; 12-01-09 at 09:59 PM.
Jynx is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:33 AM   #2
cuda2k
Unique Vintage Steel
 
cuda2k's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Allen, TX
Bikes: Kirk Frameworks JKS-C, Serotta Nova, Gazelle AB-Frame, Fuji Team Issue, Schwinn Crosscut, All-City Space Horse
Posts: 11,486
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
I am assuming you are / were using IE, did the upgrade last night improve things for you?
cuda2k is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:37 AM   #3
10 Wheels
Galveston County Texas
 
10 Wheels's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In The Wind
Bikes: 2010 Expedition, 03 GTO
Posts: 29,667
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Photo Test:

__________________
[SIZE=1][B]What I like about Texas[/B]
http://www.youtube.com/watch?v=PGukLuXzH1E

Set F1re To The Ra1n ( NY Night Rain Ride)
http://www.youtube.com/watch?v=W7jfcWEkSrI
10 Wheels is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:38 AM   #4
High Fist Shin
The Brave Descender
 
High Fist Shin's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: S.E. Pennsylvania
Bikes: Univega Viva Touring, Cannondale Six/13
Posts: 2,074
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by cuda2k View Post
I am assuming you are / were using IE, did the upgrade last night improve things for you?
IE8. And no, the upgrade didn't fix the user's profile page problems. Formatting is still off and the "mouse over" drop down menus are hidden. I'll post screenshots later.

-Shin
__________________
In life there are no mistakes, only lessons. -Shin
High Fist Shin is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:42 AM   #5
Jynx
.....
Thread Starter
 
Jynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Long Island
Bikes: 2006 Cannondale CAAD8
Posts: 4,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yes I am using IE8. I do not notice any changes since the update. Not sure what was supposed to be changed. Like Machin Shin said the drop down menus and formatting is still off. a lot of things overlapping and not working right. Ill take some screen shots. Although the most frustrating is the scroll bars not working when replying to messages.
__________________
Weight Listing Index (Feel Free to add to it!)

Buy your bike parts here
Jynx is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:52 AM   #6
Jynx
.....
Thread Starter
 
Jynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Long Island
Bikes: 2006 Cannondale CAAD8
Posts: 4,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
here are some screenshots. this is just what is visable. a lot of other problems are clicking/scrolling related. also the new picture uploader is so cumbersome. Is there a way to just add a little picture adder that throws in the [img][/img] tags like they have for quotes and links? also why did it resize the picture to 700 pixels wide? didnt we already go through this an lift the limit to like 1500?

__________________
Weight Listing Index (Feel Free to add to it!)

Buy your bike parts here

Last edited by Jynx; 12-02-09 at 08:56 AM.
Jynx is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:54 AM   #7
10 Wheels
Galveston County Texas
 
10 Wheels's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In The Wind
Bikes: 2010 Expedition, 03 GTO
Posts: 29,667
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
Quote:
Originally Posted by cuda2k View Post
I am assuming you are / were using IE, did the upgrade last night improve things for you?
Worked for me. Thanks
__________________
[SIZE=1][B]What I like about Texas[/B]
http://www.youtube.com/watch?v=PGukLuXzH1E

Set F1re To The Ra1n ( NY Night Rain Ride)
http://www.youtube.com/watch?v=W7jfcWEkSrI
10 Wheels is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 11:29 AM   #8
High Fist Shin
The Brave Descender
 
High Fist Shin's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: S.E. Pennsylvania
Bikes: Univega Viva Touring, Cannondale Six/13
Posts: 2,074
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Jynx View Post
here are some screenshots. this is just what is visable. a lot of other problems are clicking/scrolling related. also the new picture uploader is so cumbersome. Is there a way to just add a little picture adder that throws in the [img][/img] tags like they have for quotes and links? also why did it resize the picture to 700 pixels wide? didnt we already go through this an lift the limit to like 1500?

I'm seeing the same as Jynx, exactly.
__________________
In life there are no mistakes, only lessons. -Shin
High Fist Shin is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 11:56 AM   #9
gregf83 
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Vancouver, BC
Bikes:
Posts: 7,336
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 79 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Jynx View Post
also why did it resize the picture to 700 pixels wide? didnt we already go through this an lift the limit to like 1500?
I suspect they want to leave room for ads down the side.
gregf83 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 12:16 PM   #10
Holly
Person of Interest
 
Join Date: Feb 2009
Location: on top of the world
Bikes: depends on the day
Posts: 553
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Me too, I'm seeing the same as both Jynx and Machin Shin.
Holly is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 02:58 PM   #11
High Fist Shin
The Brave Descender
 
High Fist Shin's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: S.E. Pennsylvania
Bikes: Univega Viva Touring, Cannondale Six/13
Posts: 2,074
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Originally Posted by Jynx
also why did it resize the picture to 700 pixels wide? didnt we already go through this an lift the limit to like 1500?



Yes, please, please, please fix the maximum picture sizes for imbedded links to image hosting site. They are too small for my eyes.
__________________
In life there are no mistakes, only lessons. -Shin
High Fist Shin is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 03:40 PM   #12
cuda2k
Unique Vintage Steel
 
cuda2k's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Allen, TX
Bikes: Kirk Frameworks JKS-C, Serotta Nova, Gazelle AB-Frame, Fuji Team Issue, Schwinn Crosscut, All-City Space Horse
Posts: 11,486
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Jynx View Post
here are some screenshots. this is just what is visable. a lot of other problems are clicking/scrolling related. also the new picture uploader is so cumbersome. Is there a way to just add a little picture adder that throws in the [img][/img] tags like they have for quotes and links? also why did it resize the picture to 700 pixels wide? didnt we already go through this an lift the limit to like 1500?

Wowzers, that is really busted! I'll have to power up my Windows 7 box tonight and see if I'm getting the same (I'm sure I probably will). I hear that there's another release coming down the pipe in short order that may include some more "major" bug fixes. I completely understand that ya'll patience with this new upgrade is wearing thin and trust me, the admins, mods, and devs are hearing you loud and clear. I wish I had more to come back with ya'll with in response.

Edit: just walked over to a coworker's office and had him pull the forum up on his Windows7 / IE8 box, and we're not seeing the issues you are. I was going to think that it may be an issue with for those who are Ti / Red Star, but Holly shot down that theory. I'll be sure that Tom sees this screen shot and sends it down the wire.

Last edited by cuda2k; 12-02-09 at 03:48 PM.
cuda2k is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 03:50 PM   #13
jack002
Senior Member
 
jack002's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Southwest MO
Bikes: (1) 1993 Cannondale R900, red
Posts: 594
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
When reading the posts I am seeing the name of the poster and the date/time they post all glommed togther on top of each other. Anyone else?

I'm on IE 6.0 and I think it was ok back when you went to the new NG, later (yesterday?) it went bad.
jack002 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:11 PM   #14
Jynx
.....
Thread Starter
 
Jynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Long Island
Bikes: 2006 Cannondale CAAD8
Posts: 4,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by jack002 View Post
When reading the posts I am seeing the name of the poster and the date/time they post all glommed togther on top of each other. Anyone else?

I'm on IE 6.0 and I think it was ok back when you went to the new NG, later (yesterday?) it went bad.
my laptop is IE 6.0 and that is even worse then the IE 8.0 on my desktop. With 6.0 it is exactly like you describe. The poster, post date and that whole blob are all over each other and you cant read any of it.
__________________
Weight Listing Index (Feel Free to add to it!)

Buy your bike parts here
Jynx is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 08:44 PM   #15
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I've brought this thread to the attention of the project manager for this, and the screenshots were a great deal of help. Thanks much.
__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 10:44 PM   #16
waynesworld
Papaya King
 
waynesworld's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, Ohio (Grandview area)
Bikes: 2009 Felt X City D, 1985 (?) Trek 400, 1995 (?) Specialized Rockhopper, 1995 Trek 850
Posts: 1,640
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Didn't know whether to start a new thread or not:

I'm using Firefox 3.5.5 and when I see the list of threads, say under the commuter section, there is no option for 'Last'. I have to click on the thread first, then I have the option for last. Also, when I do click on 'Last' inside some threads, it takes me back to the forum list. The main list with 'Commuter', 'Cyclocross', etc... This doesn't happen for every thread, which is way weird.

This may have been mentioned by others, but I haven't seen it anywhere.
waynesworld is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 11:09 PM   #17
Jynx
.....
Thread Starter
 
Jynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Long Island
Bikes: 2006 Cannondale CAAD8
Posts: 4,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by waynesworld View Post
Didn't know whether to start a new thread or not:

I'm using Firefox 3.5.5 and when I see the list of threads, say under the commuter section, there is no option for 'Last'. I have to click on the thread first, then I have the option for last. Also, when I do click on 'Last' inside some threads, it takes me back to the forum list. The main list with 'Commuter', 'Cyclocross', etc... This doesn't happen for every thread, which is way weird.

This may have been mentioned by others, but I haven't seen it anywhere.

yea it is extremely annoying not having a last page button after the page 1,2,3,4,5,6 the closest thing is you can click on the time of the last post. this will take you to the last post and then you have to scroll up to the top. annoying but it is the only way so far. i hope they add a last page button after the page numbers listed like it used to be.
__________________
Weight Listing Index (Feel Free to add to it!)

Buy your bike parts here
Jynx is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 11:10 PM   #18
Jynx
.....
Thread Starter
 
Jynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Long Island
Bikes: 2006 Cannondale CAAD8
Posts: 4,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
now while doing a search i get this error:

Fatal error: Call to a member function allow_icons() on a non-object in /var/www/public_html/vb/legacy/thread.php on line 176
__________________
Weight Listing Index (Feel Free to add to it!)

Buy your bike parts here
Jynx is offline   Reply With Quote
Old 12-03-09, 05:46 PM   #19
AdamDZ 
Bike addict, dreamer
 
AdamDZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Queens, New York
Bikes:
Posts: 5,165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I see the "Last" button but it takes me to the forum main page. In every thread I tried. It worked before, until the update a couple days ago. If I hover the cursor over the button it actually shows "http://www.bikeforums.net/" in the status bar.

Firefox 3.5.5, Windows 7.

Adam
AdamDZ is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 12:02 AM   #20
waynesworld
Papaya King
 
waynesworld's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, Ohio (Grandview area)
Bikes: 2009 Felt X City D, 1985 (?) Trek 400, 1995 (?) Specialized Rockhopper, 1995 Trek 850
Posts: 1,640
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by AdamDZ View Post
I see the "Last" button but it takes me to the forum main page. In every thread I tried. It worked before, until the update a couple days ago. If I hover the cursor over the button it actually shows "http://www.bikeforums.net/" in the status bar.

Firefox 3.5.5, Windows 7.

Adam
Do you see the 'last' button before you get inside the thread? I don't. Then, once inside the thread, I get the same result as you, but only sometimes. On some threads it works. We seem to be using the same software.
waynesworld is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 07:00 AM   #21
AdamDZ 
Bike addict, dreamer
 
AdamDZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Queens, New York
Bikes:
Posts: 5,165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by waynesworld View Post
Do you see the 'last' button before you get inside the thread? I don't. Then, once inside the thread, I get the same result as you, but only sometimes. On some threads it works. We seem to be using the same software.
Yup, I see the "Last" button before getting inside a thread, while viewing the list of threads. Interestingly, it works properly here: it takes me to the last page of the forum.

Adam
AdamDZ is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 07:03 AM   #22
AdamDZ 
Bike addict, dreamer
 
AdamDZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Queens, New York
Bikes:
Posts: 5,165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Oh, never mind. It works properly today within a thread as well. I visited the same threads as I did yesterday and I was able to use the "Last" button.

Adam
AdamDZ is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 10:04 AM   #23
DMF 
Elitist Troglodyte
 
DMF's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas
Bikes: 03 Raleigh Professional (steel)
Posts: 6,924
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Btw, inside the thread the First button also dumps you out to the forum list.
__________________
Stupidity got us into this mess - why can't it get us out?

- Will Rogers
DMF is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 01:23 PM   #24
AdamDZ 
Bike addict, dreamer
 
AdamDZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Queens, New York
Bikes:
Posts: 5,165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by AdamDZ View Post
Oh, never mind. It works properly today within a thread as well. I visited the same threads as I did yesterday and I was able to use the "Last" button.

Adam

Eh, I take that back... yes it's better now, works most of the time, but it's not entirely fixed. I still encounter threads where it kicks me back to the forum list.

Adam
AdamDZ is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 10:21 PM   #25
robow
Senior Member
 
robow's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Bikes:
Posts: 2,675
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
I still can't post a new thread, why not????
robow is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 11:23 PM.