Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-03-09, 10:13 AM   #1
23skidoo 
Gone World Hepster
Thread Starter
 
23skidoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Lincoln, NE
Bikes:
Posts: 1,273
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Wide Screen Page Load Problem

Due to a recent change--sometime in the last two days when loading the login page on my wide screen monitor at home the login and password entry boxes are hidden beneath the menu/address bar at the top of the page. I'm using the latest version of Firefox for my browser and eliminating all the toolbars still won't reveal the missing portions of the page; the only way I can get to login at home is to change the Page Style settings in the View menu from Basic Page Style to No Style and then change it back again when I'm able to successfully login. This problem does not occur on either my standard 19" LCD monitor or my wide-screen laptop at work, just my 24" wide screen monitor at home. It sure would be nice to have this problem fixed if it's a forum software issue.
__________________
77 Trek TX300--78 Trek TX-300--79 Trek 510--83 Trek 520--83 Nickel Plated Trek 400--86 Trek Elance 400--75 Gitane Interclub--73 Viscount 'Death Fork SS--76 Viscount Aerospace Pro--80's Diamant Verbinnen--80's Basso--90's Montagner SS--84 SR Explorer MTB
23skidoo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 08:35 AM.