Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-03-09, 12:44 PM   #1
unterhausen
Randomhead
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: Happy Valley, Pennsylvania
Bikes:
Posts: 14,649
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
is the forum outrageously slow for most people?

I always thought BF was a little slow, but it's gone to unusable most of the time.
unterhausen is offline   Reply With Quote
Old 12-03-09, 01:35 PM   #2
The_D
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Dallas, Texas
Bikes: Trek Madone 5.2 SL
Posts: 70
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by unterhausen View Post
I always thought BF was a little slow, but it's gone to unusable most of the time.
Hey....


I think he's making fun of us.
The_D is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 10:11 AM   #3
DMF 
Elitist Troglodyte
 
DMF's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dallas
Bikes: 03 Raleigh Professional (steel)
Posts: 6,924
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Let me guess .. you're using Internet Explorer...
__________________
Stupidity got us into this mess - why can't it get us out?

- Will Rogers
DMF is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 05:50 PM   #4
unterhausen
Randomhead
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: Happy Valley, Pennsylvania
Bikes:
Posts: 14,649
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
firefox here. I just had to stop this subject from loading and reload to get in to read these responses. Took about 10 minutes.
unterhausen is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 10:27 PM   #5
mikewille
Frame Catastrophizer
 
mikewille's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Suburban Chicago
Bikes: Surly Instigator
Posts: 450
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
It's stupidly slow about half the time for me with firefox.
mikewille is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 11:36 PM   #6
gerald_g 
Senior Member
 
gerald_g's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: AB, Canada
Bikes: Trek 1220 - Araya R200 - Specialized StumpJumper
Posts: 374
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I've tried both browsers - now I open a thread in a new tab, and go see if it accidentally (finally) loaded in five or 10 min.
Still get error msgs about 1/2 the time, maybe more.
gerald_g is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 11:41 PM   #7
danarnold
Kaffee Nazi
 
danarnold's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Richland, WA
Bikes: 2009 Kestrel RT800, 2007 Roubaix, 1976 Lambert-Viscount
Posts: 1,374
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I've been using Google Chrome. Every time they take a time out to 'fix' things, it gets worse.
danarnold is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 11:57 PM   #8
Jynx
.....
 
Jynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Long Island
Bikes: 2006 Cannondale CAAD8
Posts: 4,816
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
speed has been the same as before the switch. there are more problems with useability than flat out errors and speed for me.
__________________
Weight Listing Index (Feel Free to add to it!)

Buy your bike parts here
Jynx is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 10:38 PM.