Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-17-11, 03:23 PM   #1
dbshabo
Member
Thread Starter
 
dbshabo's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Grant-Valkaia, FL
Bikes: Giant Roam 1
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
What's up with the login?

This has happened to me twice now. I login, I reply to a post, I click the submit reply button, I get an error message that says I can't do this until I log in, I notice that I am no longer logged in, I log in, my reply has gone away. Anyone else have this happen to them?

Shabo
dbshabo is offline   Reply With Quote
Old 07-17-11, 04:16 PM   #2
BlankTim
Senior Member
 
BlankTim's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Fort Collins, CO
Bikes: 2011 Specialized Sirrus Sport
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I get this all the time. I think the "log in" time is short. I haven't timed it, but it seems to be good for about 10 minutes, then I have to log in again. Usually, I just write my comments in notepad, log in, then paste and post the comment to the thread.

Not ideal, but it works.
BlankTim is offline   Reply With Quote
Old 07-18-11, 01:50 PM   #3
KungPaoSchwinn
Senior Member
 
KungPaoSchwinn's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Ms/Ca, USA,Earth.
Bikes: 2009 Trek FX 7.3 ( pimp moment )
Posts: 705
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Mine stays logged in 4ever,unless my laptop needs reformat.
KungPaoSchwinn is offline   Reply With Quote
Old 07-18-11, 01:54 PM   #4
CbadRider
Administrator
 
CbadRider's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: On the bridge with Picard
Bikes: Specialized Allez, Specialized Sirrus
Posts: 5,963
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Unless you have selected the "remember me" option to stay logged in, your session will time out after about 10 minutes with no other activity and you will have to log on again.
__________________
Quote:
Originally Posted by Xerum 525 View Post
Now get on your cheap bike and give me a double century. You walking can of Crisco!!

Forum Guidelines *click here*
CbadRider is offline   Reply With Quote
Old 07-18-11, 03:03 PM   #5
x136 
phony collective progress
 
x136's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Hoosey
Bikes: http://velospace.org/user/36663
Posts: 2,981
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
If ticking the "Remember me" box doesn't work, be sure that your web browser is accepting cookies, and that if you have any kind of cookie management or privacy software, that they're set to accept and store cookies from bikeforums.net.
__________________
x136 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-11, 07:52 AM   #6
DnvrFox
Banned.
 
DnvrFox's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Bikes:
Posts: 20,916
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I have 5 computers. All of a sudden, for the last 2 days, I am having to log in each time I go to BFN. Yes, of course, I click "remember me." Been logging in for 10 years with little problems. Moderators and IT fokls ALWAYS want to blame the other fellow, it is never anything wrong with THEIR program. Suffice it to say that if it happening on 5 different computers, the statistical probability that it is something wrong with all of those 5 computers is infinitesimal. Something is wrong on your end.

AOL does the same thing - they always start with blaming the user. They NEVER have a problem. Ha!!
DnvrFox is offline   Reply With Quote
Old 07-26-11, 09:10 AM   #7
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by DnvrFox View Post
I have 5 computers. All of a sudden, for the last 2 days, I am having to log in each time I go to BFN. Yes, of course, I click "remember me." Been logging in for 10 years with little problems. Moderators and IT fokls ALWAYS want to blame the other fellow, it is never anything wrong with THEIR program. Suffice it to say that if it happening on 5 different computers, the statistical probability that it is something wrong with all of those 5 computers is infinitesimal. Something is wrong on your end.

AOL does the same thing - they always start with blaming the user. They NEVER have a problem. Ha!!
No one was blaming the user......part of the diagnostic process to to eliminate obvious issues first, and if that doesn't work, then go to the larger problems. It helps you avoid trying to fix unbroken software if it ain't broke. We had a security patch go in yesterday. Clear your cookies and cache, try logging back in with the box checked and see if that fixes the problem. The patch may have affected the cookies by instituting a new cookie being required now.
__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Old 07-26-11, 09:22 AM   #8
CbadRider
Administrator
 
CbadRider's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: On the bridge with Picard
Bikes: Specialized Allez, Specialized Sirrus
Posts: 5,963
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
I had to log in again after the software update and recheck the Remember Me box. Things worked fine after that.
__________________
Quote:
Originally Posted by Xerum 525 View Post
Now get on your cheap bike and give me a double century. You walking can of Crisco!!

Forum Guidelines *click here*
CbadRider is offline   Reply With Quote
Old 07-26-11, 09:25 AM   #9
10 Wheels
Galveston County Texas
 
10 Wheels's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In The Wind
Bikes: 2010 Expedition, 03 GTO
Posts: 29,666
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)
I need 4 more computers.
__________________
[SIZE=1][B]What I like about Texas[/B]
http://www.youtube.com/watch?v=PGukLuXzH1E

Set F1re To The Ra1n ( NY Night Rain Ride)
http://www.youtube.com/watch?v=W7jfcWEkSrI
10 Wheels is offline   Reply With Quote
Old 07-26-11, 02:21 PM   #10
Siu Blue Wind
Flowers for mom
 
Siu Blue Wind's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Bikes:
Posts: 10,950
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 60 Post(s)
Quote:
Originally Posted by CbadRider View Post
I had to log in again after the software update and recheck the Remember Me box. Things worked fine after that.
Worked for me as well.
__________________
Quote:
Originally Posted by Buddha
We are what we think. All that we are arises with our thoughts. With our thoughts, we make the world.
Quote:
Originally Posted by making View Post
Please dont outsmart the censor. That is a very expensive censor and every time one of you guys outsmart it it makes someone at the home office feel bad. We dont wanna do that. So dont cleverly disguise bad words.
Siu Blue Wind is offline   Reply With Quote
Old 07-27-11, 01:27 AM   #11
rustybrown
Senior Member
 
rustybrown's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: DeSouf
Bikes:
Posts: 2,147
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Happened to me after/during the update.

Same with the box. Worked like a charm.

The new graphics, though, oooohhh a little distracting. Might have to bump up my font size to match. But then lose screen. Ehhh.
rustybrown is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 02:59 PM.