Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-28-12, 08:25 PM   #1
wphamilton
rugged individualist
Thread Starter
 
wphamilton's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Alpharetta, GA
Bikes: Nashbar Road
Posts: 9,643
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 90 Post(s)
Autosave

Autosave seems to cause problems with posting (Chrome, cache cleared etc). Is there a way to turn it off?
wphamilton is offline   Reply With Quote
Old 05-01-12, 09:15 AM   #2
mconlonx 
Nobody
 
mconlonx's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Bikes:
Posts: 7,093
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 258 Post(s)
Yes, please, how to turn autosave off? Slowing down post times considerably to the point of being severly annoyed...
__________________
I know next to nothing. I am frequently wrong.
mconlonx is offline   Reply With Quote
Old 05-02-12, 06:06 AM   #3
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Let it finish autosaving before you try to post.
__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Old 05-02-12, 07:13 AM   #4
wphamilton
rugged individualist
Thread Starter
 
wphamilton's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Alpharetta, GA
Bikes: Nashbar Road
Posts: 9,643
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 90 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Tom Stormcrowe View Post
Let it finish autosaving before you try to post.
Last Friday and Saturday, threads in which the message "restore autosaved content" appeared would not allow posting (nor the go advanced). I'm only assuming that the issue was related to the autosave feature, but my particular issue is independent of the yellow "autosaving" message. Posted because the issue appeared to follow a discernible pattern.
wphamilton is offline   Reply With Quote
Old 05-02-12, 02:52 PM   #5
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by wphamilton View Post
Last Friday and Saturday, threads in which the message "restore autosaved content" appeared would not allow posting (nor the go advanced). I'm only assuming that the issue was related to the autosave feature, but my particular issue is independent of the yellow "autosaving" message. Posted because the issue appeared to follow a discernible pattern.
We were also having database issues.
__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 09:04 PM.