Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Spokane, WA
    My Bikes
    Specialized Sequoia Elite/Motobecane Fantom Cross Team Ti/'85 Trek 520
    Posts
    2,249
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Forum slowness, all areas from mutiplle locations

    I am not one to normally complain but lately, BF has been extremely slow. You click a link and it takes a good 10-20 seconds before anything happens.

    And quite often, I will get a generic timeout browser error message popping up instead of the page. Hit refresh and then after the delay, the page will usually pop up.

    This occurs on multiple computers from multiple locations in both WA and ID. And its occurring on both Mac and WIndows.

    At home it occurs on my dsl and my neighbor's cable internet. And it occurs from different computers at my work.

    Any suggestions?

  2. #2
    Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset. Tom Stormcrowe's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South Florida
    My Bikes
    Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
    Posts
    16,155
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    What browser are you running, or browsers, I should say?
    . “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

    "We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2,138
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's been doing this a lot for me too. Extremely slow since the upgrade. Google chrome (18.0.1025.151 m) on Windows 64-bit. ISP in France.

  4. #4
    Senior Member Werkin's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Pipe Creek, Texas
    Posts
    426
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have IE9, hit or miss if the section or thread will open, or reply to thread will complete, regardless the number of refresh attempts.

  5. #5
    Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset. Tom Stormcrowe's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South Florida
    My Bikes
    Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
    Posts
    16,155
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    There have been some general network issues that may be contributing to this. I do know tech is trying to resolve the problem, and they've been making some progress, happily. Just for grins and giggles, if some of you IE users would try the mobile view of the forums, and let me know if it works better....That might help us see what issues are causing this. It's down on the lower left of the main page. If you switch to the default mobile view, you'll get a much lighter weight version of BF. It was set up for iPad, iPhone and Android, but it renders well on a laptop or PC screen as well, and loads faster. I use it with my aircard, because it has a slow connectivity speed. It makes it much easier for me to view and use the forums securely when not at home.



    Mobile View Screenshot below



    Try it and let me know how it does for the IE issue.
    . “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

    "We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •