Bike Forums

Bike Forums (http://www.bikeforums.net/forum.php)
-   Forum Suggestions & User Assistance (http://www.bikeforums.net/forum-suggestions-user-assistance/)
-   -   Bug Reports: iPhone App and Android App....please post them here.... (http://www.bikeforums.net/forum-suggestions-user-assistance/819510-bug-reports-iphone-app-android-app-please-post-them-here.html)

Tom Stormcrowe 05-20-12 06:28 PM

Bug Reports: iPhone App and Android App....please post them here....
 
List which OS you are reporting, iPhone or Android, and what the bug does, in detail if you can. I'm trying to keep this in one thread, for the development teams.

Carbon Unit 05-20-12 07:02 PM

Overall, I like the Android App but am having a problem with it. When I respond to a message and use the "Quote" icon, I can enter the first letter and when I enter the second letter of the first word, the text jumps to the middle of the message I am responding to and starts typing over words. It makes the Quote function unusable.

IBobi 05-21-12 01:53 PM

Reported to tech! Thanks.

Carbon Unit 07-12-12 11:19 AM

Still having the same problem. I can not respond to a quote that responded to my post. Any letter I hit puts my curser in middle of the quote I am responded to.

Carbon Unit 07-12-12 01:47 PM

The problem isn't consistent. I just replied to a quote and it worked. Strange.

Tom Stormcrowe 07-12-12 05:14 PM

The Developer team is still working on that issue.

alaskanb3arcub 07-12-12 10:19 PM

When will we have the ability to see which posts are new since our last login? as of the last time I checked, the android app only highlights newposts since the app was opened, not last login(from desktop, for example).

valygrl 07-16-12 05:20 PM

I think the iPhone app isn't resetting the "last login" time, so I don't get new email notifications when I log in to the iPhone site/app, the way I do when I visit the web site.

Tom Stormcrowe 07-16-12 08:35 PM

I do know it's being worked on. It's a synch issue between the interfaces, though, and I do not have a timeline yet.

valygrl 07-16-12 10:55 PM

Thank you

Flatballer 07-18-12 07:46 PM

Android.

When you click "unread" it goes to the page before the last page, or something. I'm not sure. Definitely doesn't go to unread.

Also, not having a "User CP" makes the whole thing almost useless. I can't view my subscriptions, but yet it assumes that if I log in then I've read everything I'm subscribed too. The subscription system is broken, but it's also broken on the website version, so I suppose that's not a bug... definitely annoying though.

Tom Stormcrowe 07-19-12 12:39 AM

Quote:

Originally Posted by Flatballer (Post 14499950)
Android.

When you click "unread" it goes to the page before the last page, or something. I'm not sure. Definitely doesn't go to unread.

Also, not having a "User CP" makes the whole thing almost useless. I can't view my subscriptions, but yet it assumes that if I log in then I've read everything I'm subscribed too. The subscription system is broken, but it's also broken on the website version, so I suppose that's not a bug... definitely annoying though.

Look in the home button for the CP. I presume there's one? Most Android Apps have them.

Flatballer 07-19-12 02:31 PM

You can view your messages, friends, and stuff. But you can't view your subscriptions. Under "Settings" for whatever reason, on the regular website. That's not anywhere on the Android app.

Carbon Unit 08-08-12 04:20 PM

I am still having the same problem. I tried responding to a post using the quote option. I could type the first letter but the second letter would appear in the middle of the post I was responding to. I needed to use my laptop to respond.

Digital_Cowboy 08-09-12 01:36 PM

I was wondering why the Android app ignores the ignore list? Also on the quote function, there are times I put the cursor at the bottom and start typing that it just over types every letter. Also there is no multi-quote function.

Flatballer 08-09-12 02:39 PM

The quote is unusable. It just moves all around wherever the cursor wants to. Impossible to use.

So basically, I can't view my subscriptions, I can't reply to quotes, it doesn't actually go to the proper first unread post. Why did I pay for this again?

Digital_Cowboy 08-10-12 01:39 PM

Quote:

Originally Posted by Flatballer (Post 14586431)
The quote is unusable. It just moves all around wherever the cursor wants to. Impossible to use.

So basically, I can't view my subscriptions, I can't reply to quotes, it doesn't actually go to the proper first unread post. Why did I pay for this again?

I have to kind of agree with your last sentence. Like I'm sure many others here, I'm a member of a few other forum sites. One site also has an app, they don't charge for it. And it doesn't seem to suffer the same problems.

Digital_Cowboy 08-16-12 04:59 PM

I do have a question, why does one have to "open" a post to follow a link and why do some links not work? I'm not talking about links that have been fubarred by the censor bots.

Nerdy Norm 09-19-12 08:46 AM

iOS app gives a connection error, then crashes. I think it's only on wifi, 3G seems OK. Only way to temporarily cure it is to kill the app, then relaunch it.

Rollfast 09-20-12 10:27 PM

Important question!
 
BTW, I've noticed om two sites that seem to use the same video player app to sub for You Tube's/others won't respond on this site...something like this comes up in the error notice of IE8:

This example-

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET4.0C; .NET4.0E; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Timestamp: Fri, 21 Sep 2012 04:20:38 UTC


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 40
Char: 207
Code: 0
URI: http://s.ytimg.com/yt/jsbin/www-embed-cued-vflQmwsmJ.js

is found at http://voices.idahostatesman.com/201...ng_80s_arcades

and has kept me from possibly opening my newest You Tube clip in http://www.bikeforums.net/showthread...1#post14749769

AHA!!!

Error reporting shows the same results!

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET4.0C; .NET4.0E; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Timestamp: Fri, 21 Sep 2012 04:25:15 UTC


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 40
Char: 207
Code: 0
URI: http://s.ytimg.com/yt/jsbin/www-embed-cued-vflQmwsmJ.js

Is this also a problem for mobile users?

Tom Stormcrowe 09-20-12 10:47 PM

I've had issues with youtube with Firefox, recently, fwiw. They seem to have broken the flash in the last upgrade.

Wait For Me 09-20-12 10:54 PM

I did not know there was an iPhone app. Can you post pictures from your iPhone while using the app?

Rollfast 09-20-12 11:24 PM

Quote:

Originally Posted by Tom Stormcrowe (Post 14757466)
I've had issues with youtube with Firefox, recently, fwiw. They seem to have broken the flash in the last upgrade.

But is the player a YT player or a substitute skin to disguise the YT player and make the files look uniform with the others accepted on a site? Voices.IdahoStatesman.com is not a vBulletin platform and the parent site uses Disqus (the old version as they had a lot of problems and rolled back). Many sites on multiple platforms seem to be using this skin routine for everything from YT to adult sites, dare I say. I've found it stalls in several instances.

s.ytimg.com is related to You Tube and Google, isn't it? I had to xxx out parts of the URLs/URIs to post it on Voices as an autocensor demands 0 links. That's tricky.

Carbon Unit 09-24-12 09:37 AM

I am getting extremely frustrated with the Android app. At this point I would give it negative feedback and would not recommend it because of the problem with the quote function. It doesn't look like anyone is working on a fix.

IBcash 09-25-12 10:52 AM

Hey Everyone! I have submitted all of your suggestions to our tech team. Thank you for bringing these up and for your patience! Hopefully, they'll be fixed soon. :thumb:


All times are GMT -6. The time now is 02:58 AM.