Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-28-13, 01:40 PM   #26
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Bikes: 2007 Gary Fisher Marlin
Posts: 209
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Can you take a screen shot or give us a little more info to go on?
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 10-28-13, 07:52 PM   #27
Rollfast
What happened?
 
Join Date: Jun 2007
Location: Around here somewhere
Bikes:
Posts: 3,726
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 120 Post(s)
Well, I see no ads at all on the homepage as of looking today, not even the little banners in the directory rows. Even if I'm a Titanium Club member I've seen ads, which isn't killing me too much either way other than the ones that were really busy with animation. I'm still using IE8 too, working on eventually solving that OS quandry that is forthcoming.
__________________
Don't let some well-meaning person write an uplifting story in your obituary. YOU ARE DEAD.
Rollfast is offline   Reply With Quote
Old 10-28-13, 08:19 PM   #28
no1mad
Thunder Whisperer
 
no1mad's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: NE OK
Bikes: '06 Kona Smoke
Posts: 8,741
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 133 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Rollfast View Post
Well, I see no ads at all on the homepage as of looking today, not even the little banners in the directory rows. Even if I'm a Titanium Club member I've seen ads, which isn't killing me too much either way other than the ones that were really busy with animation. I'm still using IE8 too, working on eventually solving that OS quandry that is forthcoming.
You shouldn't be seeing ads w/Ti membership. Look over what all "add ons" you have installed on IE.

I got a new laptop earlier this year (W8, IE9) and I was seeing ads- which should not happen. Come to find out that I had a Coupon helper of some kind*. I removed it and the ads went away.

*Near as I can figure, it must have piggybacked itself on something that I did install (and I even downloaded from the official IE add on site).
__________________
Community guidelines
no1mad is offline   Reply With Quote
Old 10-28-13, 09:20 PM   #29
Rollfast
What happened?
 
Join Date: Jun 2007
Location: Around here somewhere
Bikes:
Posts: 3,726
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 120 Post(s)
I only have Spybot-Search & Destroy components. I have a theory that either Spybot found something to block or when I was goofing around and trying some blocks to make my Yahoo email page less cluttered and such I inadvertantly zapped something that makes it loop on opening instead, never getting there. I gave up on finding what I did without reverting my IE (which I doubt does anything to the blacklist anyhaw) and learned I could now import my account send-only to read that mail.

Ultimately I moved the last registration linked to that free account to another account and decided to forget about that.

I think messing that up may have done something to help the ads go away (hunch) but I did a lot of other cleaning and fixing as well.
__________________
Don't let some well-meaning person write an uplifting story in your obituary. YOU ARE DEAD.
Rollfast is offline   Reply With Quote
Old 10-30-13, 08:24 AM   #30
MMACH 5
Cycle Dallas
 
MMACH 5's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Land of Gar, TX
Bikes: Lucinda--2010 Jamis Aurora Elite & a few others
Posts: 3,618
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Quote:
Originally Posted by MMACH 5 View Post
Not sure if this is where I should report this.

I'm not completely sure if this started yesterday or today. When the ad at the top right of the page is either, Chili's or Walmart, the page ends up in an endless loop and won't load. If I reload the page a few times, until a different ad comes in at the top of the right-hand column, it will let the page load.
Quote:
Originally Posted by IBobi View Post
Can you take a screen shot or give us a little more info to go on?
It seems to have fixed itself, yesterday afternoon. It was still doing it yesterday morning, but last night, it stopped getting stuck. It's still running fine, today. Thanks.
MMACH 5 is online now   Reply With Quote
Old 11-04-13, 04:48 PM   #31
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Bikes: 2007 Gary Fisher Marlin
Posts: 209
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Quote:
Originally Posted by MMACH 5 View Post
Not sure if this is where I should report this.

I'm not completely sure if this started yesterday or today. When the ad at the top right of the page is either, Chili's or Walmart, the page ends up in an endless loop and won't load. If I reload the page a few times, until a different ad comes in at the top of the right-hand column, it will let the page load.
I'll look into it.

Meanwhile, it might be a good idea to clear your cache/cookies since this is the only report of that behavior & unlikely you're the only one seeing those ads.
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 02-22-14, 02:52 AM   #32
alaskanb3arcub
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Bikes: Forest Green Dahon Boardwalk
Posts: 198
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Attached Images
File Type: jpg kxl rollover.jpg (30.3 KB, 4 views)
alaskanb3arcub is offline   Reply With Quote
Old 04-19-14, 02:33 PM   #33
alaskanb3arcub
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Bikes: Forest Green Dahon Boardwalk
Posts: 198
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
No audio by default, but still a video ad.

Attached Images
File Type: jpg ad_mnv.jpg (57.5 KB, 4 views)
alaskanb3arcub is offline   Reply With Quote
Old 04-20-14, 01:21 PM   #34
skidder
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Orange County, California
Bikes: A lot . . .
Posts: 458
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
The 'Bo Concept' furniture ads keep putting up pop-up ads that take up almost the whole screen. This happens whether or not I roll over it (I'm definately NOT clicking on it).

And I don't know whether its related, but coming onto BF this morning I noticed it made my computer's HD run continuously. My computer HD typically runs for a mintue - possilbe loading up stuff? - which isn't a problem, but keeps going and going and going . . .
skidder is offline   Reply With Quote
Old 05-06-14, 06:57 AM   #35
mibike
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Bikes:
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
I'm getting adds that block the first post. I can't see the first post and need to scroll way down to see the second post. It's not on every post but enough to make the forums useless. It's not always the same add there are at least 2.

Attached Images
File Type: jpg Screen.jpg (77.1 KB, 6 views)
mibike is offline   Reply With Quote
Old 05-06-14, 06:11 PM   #36
CbadRider
Administrator
 
CbadRider's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: On the bridge with Picard
Bikes: Specialized Allez, Specialized Sirrus
Posts: 5,962
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
I've notified IB.
__________________
Quote:
Originally Posted by Xerum 525 View Post
Now get on your cheap bike and give me a double century. You walking can of Crisco!!

Forum Guidelines *click here*
CbadRider is offline   Reply With Quote
Old 05-06-14, 06:23 PM   #37
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks
__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Old 05-06-14, 06:26 PM   #38
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
By the way, we don't do popups like that. It's possible an adserver is slipping them in on us, though. Meantime, run a malware scan via Trendmicro or other antispyware adware malware system, as well, just in case you have gotten a bit of nasty code dropped into your browsers via a worm or undetected new trojan variant.
__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Old 05-07-14, 07:40 PM   #39
mibike
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Bikes:
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
I have McAfee. I also have Spybot S&D. They both have the latest updates. I forced a full system scan with McAfee and ran Spybot today after seeing your reply. Do you think this is good or should I try something different? All the adds that cause the problem so far are Cigna.
mibike is offline   Reply With Quote
Old 05-08-14, 01:15 AM   #40
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by mibike View Post
I have McAfee. I also have Spybot S&D. They both have the latest updates. I forced a full system scan with McAfee and ran Spybot today after seeing your reply. Do you think this is good or should I try something different? All the adds that cause the problem so far are Cigna.

The trendmicro free housecall gets stuff MacAfee and Spybot misses, and can't hurt, anyway. It's a safe site and a Microsoft partner. It's also a free service. I run a trend micro run every month. It works best with IE, though, FWIW. It clears issues with the other browsers on the computer as well, though and keeps your IE secure, whether you use it or not.
__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Old 05-08-14, 06:17 AM   #41
mibike
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Bikes:
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Thanks. I download Trend Micro and it's scanning now.
mibike is offline   Reply With Quote
Old 05-08-14, 07:09 AM   #42
mibike
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Bikes:
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
I ran Trend Micro and no problems found.
mibike is offline   Reply With Quote
Old 06-27-14, 05:40 PM   #43
loimpact
Senior Member
 
loimpact's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: SoCal
Bikes: 2014 Cannondale Supersix Evo 3; 2014 Cannondale Quick 4; 2014 Cannondale Crash 4 hi-mod
Posts: 1,307
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I'm getting this HORRIBLE British Columbia ad that has an animated whale jumping. It's pretty the first time you see it but how it's jacking up my whole posting. I can't reply to threads. Can't go to ANY screen without it popping up again. It's sourcing from the top in between the forum directory tree and the top of an actual thread. It's on my iPad-only. (for example, I'm typing this on a PC in Windows and everything's fine)

Anywho.....If it needs a screenshot, let me know but I figured everybody was seeing "British Columbia" ad but apparently not. (at least nobody else is complaining about it here)

Thanks in advance!
loimpact is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 03:44 PM.