Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    771
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Why does my keyboard Enter button not work anymore here?

    It works fine everywhere else, so it isn't my keyboard.

    A lot of times when posting, I cannot start a new paragraph because nothing happens when I hit my enter button.

  2. #2
    The Site Administrator: Currently at home recovering from a couple of strokes,please contact my assistnt admins for forum issues Tom Stormcrowe's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South Florida
    My Bikes
    Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
    Posts
    16,014
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    I can't reproduce the problem.

    What OS and Browser? I need more information to try to help you. I checked your settings and you're on the advanced editor, so that's not it.
    on light duty due to illness; please contact my assistants for forum issues. They are Siu Blue Wind, or CbadRider or the other 3 star folk. I am currently at home recovering from a couple of strokes. I am making good progress, happily.


    . “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

    "We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    771
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Various versions of Internet Explorer, depending on my location. All of them have the same problem. Presently I am on Internet Explorer 10.

  4. #4
    apocryphal sobriquet J.C. Koto's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Star City, NE
    My Bikes
    2008 Surly Long Haul Trucker "Bichael Velosteem"
    Posts
    757
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by lungimsam View Post
    Various versions of Internet Explorer, depending on my location. All of them have the same problem. Presently I am on Internet Explorer 10.
    Indeed, came here to make a new post about this exact same issue. Enter not working on IE 10 on Windows 8. I've never used IE 10 before yesterday so I don't know how long this has been happening.

    Other vBulletin sites seem to be working fine.

    Incidentally, I CTRL+C'd the newline break right after the [/QUOTE] block in this comment and CTRL+V'd for my text, so maybe an admin can see if it's posting as a \r\n or \n or what.


    edit 2: Huh, the advanced editor seems to work as intended. For me, the problem seems to be limited to the Quick Reply features and Editing a post in-place in the thread.
    Last edited by J.C. Koto; 08-09-13 at 06:52 PM.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm using IE10 on Windows 8 (in Windows 8 mode, no less)...

    and I had no problem with my Enter key.

    Edit: It isn't in W8 mode, just full screen
    Last edited by GetOuttaMyWay; 08-09-13 at 06:37 PM.

  6. #6
    Long Distance Cyclist Machka's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    I ride where the thylacine roamed!
    My Bikes
    Lots
    Posts
    38,485
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My enter key suddenly stopped working in the Quick Reply section a few months ago (April?).

    I discovered that you have to go to advanced every time you make a reply that contains more than one paragraph.

    And yes, this is the only site I've encountered this new "feature" on.


    (I'm on IE10)

  7. #7
    Senior Member eja_ bottecchia's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,407
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have been experiencing the same "issue" since getting Win8 with my new laptop. I get around it by hitting one of the editing buttons...the one at the far left of the tool bar. (The one with two letter As).
    My current stable:

    1989 SLX Bottecchia (Campy Athena 11s)
    1999 Cannondale F400 mountain bike
    2012 Bianchi Infinito (Campy Record 11s)
    2012 Colnago C59 in PR99 color scheme (Campy Record 11s)

  8. #8
    Long Distance Cyclist Machka's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    I ride where the thylacine roamed!
    My Bikes
    Lots
    Posts
    38,485
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by eja_ bottecchia View Post
    I have been experiencing the same "issue" since getting Win8 with my new laptop. I get around it by hitting one of the editing buttons...the one at the far left of the tool bar. (The one with two letter As).
    Good tip!

  9. #9
    The Site Administrator: Currently at home recovering from a couple of strokes,please contact my assistnt admins for forum issues Tom Stormcrowe's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South Florida
    My Bikes
    Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
    Posts
    16,014
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    I have this issue escalated to our project manager. Soon as I find out more, we'll revisit this and ask for patience for the moment. He's going to have to dive into the source code, I'd imagine.
    on light duty due to illness; please contact my assistants for forum issues. They are Siu Blue Wind, or CbadRider or the other 3 star folk. I am currently at home recovering from a couple of strokes. I am making good progress, happily.


    . “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

    "We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant

  10. #10
    Long Distance Cyclist Machka's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    I ride where the thylacine roamed!
    My Bikes
    Lots
    Posts
    38,485
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    At the same time it started, automatic spell check also started. I figured it was an IE10 "feature".

  11. #11
    Senior Member eja_ bottecchia's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,407
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Machka View Post
    Good tip!
    I am not sure why it works though.
    My current stable:

    1989 SLX Bottecchia (Campy Athena 11s)
    1999 Cannondale F400 mountain bike
    2012 Bianchi Infinito (Campy Record 11s)
    2012 Colnago C59 in PR99 color scheme (Campy Record 11s)

  12. #12
    Long Distance Cyclist Machka's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    I ride where the thylacine roamed!
    My Bikes
    Lots
    Posts
    38,485
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    When you hover your mouse over it, it says, "Switch Editor to Source Mode". I don't know what that means, but maybe IE10 forces us to use something other than advanced editor behind the scenes????

  13. #13
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    My Bikes
    2007 Gary Fisher Marlin
    Posts
    85
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ought to be fixed now.

  14. #14
    apocryphal sobriquet J.C. Koto's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Star City, NE
    My Bikes
    2008 Surly Long Haul Trucker "Bichael Velosteem"
    Posts
    757
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by IBobi View Post
    Ought to be fixed now.
    Indeed it is.

    Thank

    You!

  15. #15
    Long Distance Cyclist Machka's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    I ride where the thylacine roamed!
    My Bikes
    Lots
    Posts
    38,485
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    All good!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •