Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: AVG warning

  1. #1
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    My Bikes
    2007 Gary Fisher Marlin
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    AVG warning

    For those users of the AVG anti-virus software who have received a warning when visiting this site, our tech team is actively monitoring your reports. We encourage you to update your AVG virus definition to the latest version as soon as you can.

    At this time it appears that the warning is due to a faulty virus definition set in the previous AVG release. AVG released a patch today that should relieve the warning. Please update accordingly. If you continue to receive this warning, please let us know.

    NOTE: This warning has *only* appeared for users of the AVG program.

  2. #2
    Grumpy Old Bugga europa's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Adelaide, AUSTRALIA
    My Bikes
    Europa, Hillbrick, Road Chief, Repco Superlite (Ol' Rusty)
    Posts
    2,658
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks heavens for that, it was driving me bat**** last night. I wanted to contact one of the moderators but couldn't even do that. It seems to have sorted itself now.
    I had a good bike ... so I FIXED it

  3. #3
    Senior Member TiBikeGuy's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Singapore
    My Bikes
    Litespeed Ti Mtb, BikeE Recumbent, Cannondale H600 Hybrid,
    Posts
    338
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I was wondering what was wrong with this forum. My AVG anti-virus software keeps flagging up threats whenever I exited from each forum thread. But it seems to have disappeared now.
    Ride Safe - Be Alert, Be Seen, Be Predictable

  4. #4
    2 Fat 2 Furious contango's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    England
    My Bikes
    2009 Specialized Rockhopper Comp Disc, 2009 Specialized Tricross Sport
    Posts
    3,714
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by IBobi View Post
    For those users of the AVG anti-virus software who have received a warning when visiting this site, our tech team is actively monitoring your reports. We encourage you to update your AVG virus definition to the latest version as soon as you can.

    At this time it appears that the warning is due to a faulty virus definition set in the previous AVG release. AVG released a patch today that should relieve the warning. Please update accordingly. If you continue to receive this warning, please let us know.

    NOTE: This warning has *only* appeared for users of the AVG program.
    It seems to have sorted itself out now.

    I had a curious situation where AVG reported the virus "HTML/Framer" and blanked everything out when I visited the forum, but then when I went to the site it said there were "No reports of malware at bikeforums.net for the last 30 days".

    Glad I can get my fix, er, I mean social interaction again
    "For a list of ways technology has failed to improve quality of life, press three"

  5. #5
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    My Bikes
    2007 Gary Fisher Marlin
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by contango View Post
    It seems to have sorted itself out now.

    I had a curious situation where AVG reported the virus "HTML/Framer" and blanked everything out when I visited the forum, but then when I went to the site it said there were "No reports of malware at bikeforums.net for the last 30 days".

    Glad I can get my fix, er, I mean social interaction again
    It's possible their error was so bad they corrected it with a push, rather than requiring users to do it.

  6. #6
    I STILL miss East Hill :) Rollfast's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Where my bike's at
    My Bikes
    a lot
    Posts
    2,458
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by europa View Post
    Thanks heavens for that, it was driving me bat**** last night. I wanted to contact one of the moderators but couldn't even do that. It seems to have sorted itself now.
    You can always email Tom Stormcrowe at tom at bikeforums dot net
    Quote Originally Posted by 10 Wheels
    They can't fix expansion joints, because they expand.
    Smile at Miles with a ROLLFAST!

  7. #7
    I STILL miss East Hill :) Rollfast's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Where my bike's at
    My Bikes
    a lot
    Posts
    2,458
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by IBobi View Post
    It's possible their error was so bad they corrected it with a push, rather than requiring users to do it.
    Only those with their updating set to auto update would get the update at the time specified in settings or the first time they are online (if they set that). Only goes to prove that you should always a) set a regular update interval (daily is preferred), check their forums when trouble occurs (it will happen to many) and learn to roll back and reinstall if needed (may show a bad update when removed) as recommended by AVG.

    More often than not a bad update has to be rolled back and updates reinstalled where AVG is involved. Sometimes it takes more time for them to solve a problem.
    Quote Originally Posted by 10 Wheels
    They can't fix expansion joints, because they expand.
    Smile at Miles with a ROLLFAST!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •