Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-04-14, 08:36 AM   #1
rydabent
Senior Member
Thread Starter
 
rydabent's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Lincoln Ne
Bikes: RANS Stratus TerraTrike Cruiser
Posts: 5,749
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 155 Post(s)
Why is it

Why is it that sometimes when I click into a reply to a thread, the back arrow will not take me back? I am stuck on that reply and have to X out of BF and come back into it.

Anyone?
rydabent is offline   Reply With Quote
Old 02-04-14, 08:53 AM   #2
sirupate
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Central Ohio
Bikes:
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Me too, but I can't explain it.
sirupate is offline   Reply With Quote
Old 02-04-14, 01:00 PM   #3
mrodgers
Senior Member
 
mrodgers's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Western PA
Bikes: 2014 Giant Escape 1
Posts: 1,374
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
When you first click reply, it opens (at least for me) the quick reply box directly underneath the post you clicked reply at. Scroll, the rest of the thread is below the reply box. There is no going back because you haven't left the page. Click "Go Advanced" directly below the reply box and you will go to the reply page that you are accustomed to seeing on other forums.
mrodgers is offline   Reply With Quote
Old 02-04-14, 07:49 PM   #4
BlazingPedals
Senior Member
 
BlazingPedals's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Middle of da Mitten
Bikes: Trek 7500, RANS V-Rex, Optima Baron, Velokraft NoCom, M-5 Carbon Highracer, homebuilt recumbent
Posts: 8,943
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 102 Post(s)
Either you've opened a new tab, or else BF has jumped you through 3-7 successive screens of the same thing and hitting back only takes you back one page, where you're promptly jumped forward again. The only way out of the loop is to go back enough pages to get you back to the forum listing. Drives me crazy when this happens; but then at least it's a short trip.
BlazingPedals is offline   Reply With Quote
Old 02-04-14, 08:07 PM   #5
Astrozombie
Senior Member
 
Astrozombie's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: East L.A.
Bikes: Windsor Dover, Motobecane Mirage, Diamondback Insight
Posts: 865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Browser issues? Run ccleaner
Astrozombie is offline   Reply With Quote
Old 02-04-14, 08:28 PM   #6
Bent Bill
Senior Member
 
Bent Bill's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lake County IL
Bikes: Trek Domane 5.2 Giant Frankenbike Trek Utopia Canondale 3.0 Sun Easy Racer Tadpole Schwinn Tandem Cheap Unicycle
Posts: 297
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
None of the above at least not for me -^^^^
Its some type spam if I run my mouse over one of the ad's here
it does that to me sometimes not always
when I put my mouse on the back arrow it says double click ad
and it wont return to the previous page

I only have this problem on this site
no other sites
Bent Bill is offline   Reply With Quote
Old 02-05-14, 01:28 AM   #7
Machka 
Long Distance Cyclist
 
Machka's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: I ride where the thylacine roamed!
Bikes: Lots
Posts: 46,236
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 336 Post(s)
If you use an older version of Internet Explorer, that will happen with many sites. To fix ... close Internet Explorer and reopen. You'll be good to go for a little while.
Machka is offline   Reply With Quote
Old 02-05-14, 01:55 AM   #8
J.C. Koto
apocryphal sobriquet
 
Join Date: May 2008
Location: Star City, NE
Bikes: 2008 Surly Long Haul Trucker "The Truckerino"
Posts: 1,067
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
rydabent, you should post this to the user assistance forum so the site admins can investigate. They like to have these things brought to their attention since they might otherwise miss it if it's in a bike thread.

Click here to be redirected to the User Assistance forum

edit: lol, this thread was moved like one second after I posted.

Last edited by J.C. Koto; 02-05-14 at 01:57 AM. Reason: now redundant redundant post
J.C. Koto is offline   Reply With Quote
Old 02-05-14, 01:55 AM   #9
no1mad
Thunder Whisperer
 
no1mad's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: NE OK
Bikes: '06 Kona Smoke
Posts: 8,739
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 132 Post(s)
Moved from General Cycling
Quote:
Originally Posted by rydabent View Post
Why is it that sometimes when I click into a reply to a thread, the back arrow will not take me back? I am stuck on that reply and have to X out of BF and come back into it.

Anyone?
What OS and browser are you using?
__________________
Community guidelines
no1mad is offline   Reply With Quote
Old 02-05-14, 02:04 AM   #10
no1mad
Thunder Whisperer
 
no1mad's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: NE OK
Bikes: '06 Kona Smoke
Posts: 8,739
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 132 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Bent Bill View Post
None of the above at least not for me -^^^^
Its some type spam if I run my mouse over one of the ad's here
it does that to me sometimes not always
when I put my mouse on the back arrow it says double click ad
and it wont return to the previous page

I only have this problem on this site
no other sites
Hmm, you might want to check your extensions/addons.

Not quite a year ago, I got this laptop with Win 8 and IE10 (rarely use IE any more). Even though I was a Mod at that time and a Ti member prior to that, I started seeing ads when my cursor hovered over words- and that blue star/yellow jersey means I don't see the ads. As BF doesn't allow that particular type of ads (the pup up on hover), I went and checked my extensions. Sure enough, there was a "Coupon Helper" that somehow installed itself- presumably with another extension that I did want- and that was the root cause.
__________________
Community guidelines
no1mad is offline   Reply With Quote
Old 02-05-14, 09:42 AM   #11
unterhausen
Randomhead
 
Join Date: Aug 2008
Location: Happy Valley, Pennsylvania
Bikes:
Posts: 14,656
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
if there is a popup ad, please post a screenshot. There is a thread in the user assistance forum for that.

I would clean cookies for bikeforums and see if that helps. You'll have to log in again. MTBR is like that, if you reply you have to hit back 3 times to actually go back. I think it might be default vbulletin behavior
unterhausen is offline   Reply With Quote
Old 02-05-14, 01:52 PM   #12
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Bikes: 2007 Gary Fisher Marlin
Posts: 209
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Running IE in Compatibility Mode can fix some issues with that browser.
IBobi is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 12:52 AM.