Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-20-14, 07:08 PM   #1
Aushiker
Senior Member
Thread Starter
 
Aushiker's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Fremantle, Western Australia
Bikes: Surly Long Haul Trucker, Salsa Mukluk, Giant Defy
Posts: 1,044
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Forum Subscriptions - No Daily Updates

I am subscribed to about four or five forums with the subscription setting to daily updates (via email). Until recently this worked sweet and interestingly it continues to work sweet for the individual thread subscriptions (immediate notifications). However for some reason the forum subscription email no longer comes through.

I have tried marking all forums read; looked for cookies to reset within the forum but nothing found and tried unsubscribing and re-subscribing. None of which has helped.

Any suggestions?

BTW it works okay at other forums such as MTBR which also uses vBulletin forum software but a later version.

Thanks
Andrew
Aushiker is offline   Reply With Quote
Old 04-21-14, 09:02 AM   #2
CbadRider
Administrator
 
CbadRider's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: On the bridge with Picard
Bikes: Specialized Allez, Specialized Sirrus
Posts: 5,962
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
I will notify IB and have them check it out.
__________________
Quote:
Originally Posted by Xerum 525 View Post
Now get on your cheap bike and give me a double century. You walking can of Crisco!!

Forum Guidelines *click here*
CbadRider is offline   Reply With Quote
Old 04-21-14, 12:53 PM   #3
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Bikes: 2007 Gary Fisher Marlin
Posts: 223
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 45 Post(s)
looking into this.
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 04-22-14, 01:55 PM   #4
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Bikes: 2007 Gary Fisher Marlin
Posts: 223
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 45 Post(s)
Tech have tested and nobody else seems to be reporting the issue... possibly it is local to you or your ISP.
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 04-22-14, 10:08 PM   #5
Aushiker
Senior Member
Thread Starter
 
Aushiker's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Fremantle, Western Australia
Bikes: Surly Long Haul Trucker, Salsa Mukluk, Giant Defy
Posts: 1,044
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Quote:
Originally Posted by IBobi View Post
Tech have tested and nobody else seems to be reporting the issue... possibly it is local to you or your ISP.
That does not sound logical given (1) emails advising updates of individual threads come through (e.g., how I was aware of your reply) and (2) it works fine with other forums including forums using the same software.

Thanks for investigating anyway.

Andrew
Aushiker is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 12:45 PM.