Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 32 of 32
  1. #26
    Hey guyz? Guyz? Wait up!! Siu Blue Wind's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    10,547
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FYI it's the weekend, upstairs should get the notice on Monday.
    Quote Originally Posted by Buddha
    We are what we think. All that we are arises with our thoughts. With our thoughts, we make the world.
    Quote Originally Posted by making View Post
    Please dont outsmart the censor. That is a very expensive censor and every time one of you guys outsmart it it makes someone at the home office feel bad. We dont wanna do that. So dont cleverly disguise bad words.

  2. #27
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    My Bikes
    2007 Gary Fisher Marlin
    Posts
    85
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is there anyone having this issue who is

    1. Not using Chrome

    or

    2. Has not checked the "remember me" box when you log in

  3. #28
    Administrator IBobi's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    My Bikes
    2007 Gary Fisher Marlin
    Posts
    85
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tech recommends the following for Chrome users experiecing this issue:

    1. "Customize and control Google Chrome" ('hamburger' icon in the top right corner of the browser)
    2. "Settings"
    3. "Show advanced settings..."
    4. "Content settings..."
    5. Under "Cookies," do NOT check the option for "Keep local data only until you quit your browser." Instead, check "Allow local data to be set (recommended)."

  4. #29
    Tandem Vincitur Ritterview's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Northern California
    My Bikes
    BMC Pro Machine SLC01, Specialized Globe, Burley Rock 'N Roll tandem, Calfee Dragonfly tandem.
    Posts
    3,231
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by IBobi View Post
    Tech recommends the following for Chrome users experiecing this issue:

    1. "Customize and control Google Chrome" ('hamburger' icon in the top right corner of the browser)
    2. "Settings"
    3. "Show advanced settings..."
    4. "Content settings..."
    5. Under "Cookies," do NOT check the option for "Keep local data only until you quit your browser." Instead, check "Allow local data to be set (recommended)."
    The setting you describe is exactly how I've had it. These are not the wrong settings you are looking for.

    Google chrome settings.jpg

  5. #30
    Administrator
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    My Bikes
    Huffy :(
    Posts
    4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry about the issue, we are having a hard time reproducing it. Can you please log off using the URL below and then see if the issue changes in any way / improves? Thank you.

    http://www.bikeforums.net/reset.php

  6. #31
    Tandem Vincitur Ritterview's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Northern California
    My Bikes
    BMC Pro Machine SLC01, Specialized Globe, Burley Rock 'N Roll tandem, Calfee Dragonfly tandem.
    Posts
    3,231
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The problem appears to have been fixed or abated for me somehow. I thought BF had done something.

  7. #32
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's happening to me. I don't know the exact time limit but 3 minutes sounds close. I'll be typing a message and then by the time I click post, it redirects me to log in again. I thought I lost my messages, but luckily was able to go back to the previous page and the form was still filled in. So I have to copy the message to clipboard, log back in, navigate to the forum again, pasts my message into a new posting, recreate the title and then post. I never encountered this on other forums, except if I idle for way longer. This was the fasted log out I ever experienced so far.

    Windows 8.1 64Bit using latest version of IE

    EDIT: same thing just happened to me on my MacBook using Safari browser
    Last edited by sjs78; 09-06-14 at 02:09 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •