Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-07-14, 08:44 AM   #1
hov1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Bikes:
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Photos wont load

Hi, I'm having trouble uploading photos and keep getting an error message. I'm using a imac running 10.6.8
hov1 is offline   Reply With Quote
Old 06-07-14, 09:23 AM   #2
no1mad
Thunder Whisperer
 
no1mad's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: NE OK
Bikes: '06 Kona Smoke
Posts: 8,660
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Maybe this will help- Posting your Pictures: How to!
__________________
Community guidelines
no1mad is offline   Reply With Quote
Old 06-07-14, 11:50 AM   #3
hov1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Bikes:
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
No thats not working and neither is the basic upload option.
hov1 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-14, 09:39 AM   #4
Tom Stormcrowe
Out fishing with Annie on his lap, a cigar in one hand and a ginger ale in the other, watching the sunset.
 
Tom Stormcrowe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Bikes: Techna Wheelchair and a Sun EZ 3 Recumbent Trike
Posts: 16,120
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
What error message are you getting? We need a bit more info to try to reproduce the problem to get a fix for you.

Personally, I just use Photobuckert and paste their provided forum code link into the post body and get a high res large image for my photos, like this one:

__________________
. “He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”- Fredrick Nietzsche

"We can judge the heart of a man by his treatment of animals." - Immanuel Kant
Tom Stormcrowe is offline   Reply With Quote
Old 07-02-14, 01:51 PM   #5
Farhat
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Forest Grove, OR
Bikes:
Posts: 127
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I get the same problem code i think. When adding a photo from my library, it will not drop to the cue, it only shows a red x. I do not use photo bucket.

1.Hit upload photos
2. Select files
3. Select file.
4. Says error, Red X.

I am also using a mac.
Farhat is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 07:53 PM.