Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

General Cycling Discussion Have a cycling related question or comment that doesn't fit in one of the other specialty forums? Drop on in and post in here! When possible, please select the forum above that most fits your post!

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-09-05, 03:44 PM   #1
madman91
Senior Member
Thread Starter
 
madman91's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Chicago-ish
Bikes: specialized hardrock pro 2003
Posts: 180
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hello,
I already wrote this post but i accidently cancelled. So here is a digest of what i wrote.

1) bought spesh fatboy slicks 26x1.25 (upgraded from spesh enduro 26x2.20)
2) pumped it up to 55psi because i could not go higher with my big tank compressor because of a leak in the hose.
3) feel less resistance but going same speed.
4) have a skweek noise (not related to the tires)(circled the skweek noise on picture)(tried greasing the little 2 wheels on back)

Am i going slower because of psi?
I blurred pictures so you wouldnt see my house
How do you spell skweek?

EDIT: i pumped it up to 93 now it runs smoother. i had a minor bump and now my sigma sport computer shows false speeds. but ill post somewhere else. ignore point 1,2,3..

Thanks

Last edited by madman91; 06-09-05 at 05:51 PM.
madman91 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 01:13 AM.