Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

General Cycling Discussion Have a cycling related question or comment that doesn't fit in one of the other specialty forums? Drop on in and post in here! When possible, please select the forum above that most fits your post!

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-24-05, 05:24 PM   #1
livestrong91
Senior Member
Thread Starter
 
livestrong91's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Glendora, CA
Bikes: 04.5 Giant OCR 3 (Sora), 80s Centurion Ironman beater (Shimano 600)
Posts: 234
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Magnet Trouble

I think my magnet for my wireless computer died on me. I had it sitting on another magnetic surface, not stuck on. My mom, not knowing what it was, stuck it on. Did that de-magnetize it? Is it possible? Because it stopped working right after that. Thanks
livestrong91 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-05, 08:35 PM   #2
livestrong91
Senior Member
Thread Starter
 
livestrong91's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Glendora, CA
Bikes: 04.5 Giant OCR 3 (Sora), 80s Centurion Ironman beater (Shimano 600)
Posts: 234
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Nevermind, I managed to get it working. I think maybe the distance between it and the sensor was off... But I tried it so many ways before... Oh well, it's working.
livestrong91 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-05, 11:41 PM   #3
iamlucky13
Footballus vita est
 
iamlucky13's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Portland, OR
Bikes: Trek 4500, Kona Dawg
Posts: 2,118
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Well, you're doing better than me. One of my siblings bought me a cheap department store computer for Christmas. It worked for about a month, then started resetting itself every now and then, so I'd have to reset the wheel size and I'd lose all my odometry. It started doing it with increasing frequency, so I assumed the battery was dieing and low voltage was triggering the problem. Nope. Guess it's the garbage can for this one.
__________________
"The internet is a place where absolutely nothing happens. You need to take advantage of that." ~ Strong Bad
iamlucky13 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 05:23 AM.